Logo Soltron

Satisfactia perfecta

Desigur, puterea aparatelor de bronzare SOLTRON sta in puterea deplina de bronzare. Dar asta nu e tot!
Avem o serie fantastica de aparate
– Caracteristicile Soltron sunt de la A (Aroma System Vitalizer) la Z (elemente de design zippy) –
Suntem multumiti doar atunci cand tu esti perfect multumit.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzare Soltron!

VITAMINE PENTRU SALONUL TAU

Aparate de bronzat Soltron

Programul SOLTRON este o doza reala de vitamine pentru  salonul tau – reimprospatează simturile si ascute apetitul pentru o sedinta de bronzare, in timp ce genereaza incasari pentru salonul tau. O invitatie binevenita pentru a castiga teren in fata concurentei.

Asadar grabeste-te si alege inaintea altora!

Noile fructe de la Soltron iti lasa gura apa – o colectie colorata si excitanta de modele pentru a o intalni si a o gusta. Numele sugestiv si design-ul reflecta tema “fructelor proaspete” intr-o manieră neobisnuita pe care ai astepta-o de la Soltron, cu fiecare model grupat intr-o serie de marimi pentru a satisface orice preferinta individual. De la lush XXS power snack la XL extra tanning power, de la compact la spatios, de la dulce si seducator la aparate musculoase full-sange. Si de la mic si compact – poti conecta la sursa modelele noastre enorme, luxurioase cu putere suplimentara.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzare Soltron!

soltron XXL

SOLTRON XXL

Dacă il aveti, mandriti-va cu el

Extra eficient: Daca va place luxul, veti iubi modelele noastre – XL comfort pe bază acrilica si XL power, ca sa nu mai mentionam XL looks care-ti fura privirile.
Tehnologia PERFORMANTELOR OPTIMIZATE iti ofera fiecare ultim watt de performanta de bronzare pe care standardul normei Europene 0.3 W/m² il permite. Ambele modele XL sunt disponibile in varianta Dynamic Power si in combinatia desteapta proprie de tuburi Twin Power.

Soltron

SOLTRON XL

Dacă il aveti, mandriti-va cu el

Extra eficient: Daca va place luxul, veti iubi modelele noastre – XL comfort pe bază acrilica si XL power, ca sa nu mai mentionam XL looks care-ti fura privirile.
Tehnologia PERFORMANTELOR OPTIMIZATE iti ofera fiecare ultim watt de performanta de bronzare pe care standardul normei Europene 0.3 W/m² il permite. Ambele modele XL sunt disponibile in varianta Dynamic Power si in combinatia desteapta proprie de tuburi Twin Power.

Soltron XL 75

SOLTRON L

Maret

Nu exista un alt cuvant care sa descrie această serie. Dimensiuni generoase combinate cu putere maxima de bronzare. Tehnologia Optimize Performance iti ofera fiecare ultim watt de performanta de bronzare pe care standardul normei Europene 0.3 W/m² il permite. Poti deasemenea opta intre Dynamic Power si performansa tuburilor  Twin Power la aceste doua modele.

Soltron M60

SOLTRON M

Noile pachete de putere care stabilesc tendintele

Frumusetea versatilitatii – seria M iti indeplineste fiecare dorinta. Daca preferi o abordare mult mai echilibrata, Magic Melon – expertul nostru in tehnologia presiunii scazute – este solutia pentru tine.
Daca esti in cautarea combinatiei perfecte de tuburi, Banana Beach in versiune Twin Power cu Performanta Optimizata iti ofera aparatul ideal de bronzare, in timp ce versiunea de aranjare a tuburilor Super Power iti ofera tot ce este mai bun din ambele lampi.

Soltron S55

SOLTRON S

Mic si sexy!

Modelele Seriei S contribuie la o reala economisire de spatiu cu tot confortul, puterea de bronzare si caracteristicile la care te-ai astepta de la Soltron; mai mult de atat, sunt acum echipate cu tehnologia PERFORMANTELOR OPTIMIZATE ce iti ofera fiecare ultim watt de performanta de bronzare pe care standardul normei Europene 0.3 W/m² il permite. Modelele includ Ultra Performance PLUS cu reflectoare de sticla si 3 sau 2 tuburi optimizate de joasa presiune UV-B – si asta la un pret fantastic.

Soltron XS 40

SOLTRON XS

Proaspat si suculent!

Dimensiuni compacte si putere maxima – XS-40 XTRA Lime Time, suculentul XS-35 XTRA Blueberry Blues si seducatorul Kiss defileaza pentru a demonstra ca marimea nu reprezinta in mod obligatoriu totul. Modelele sunt compacte, racoroase si … sunt sexy! Dar cel mai important, de la aceste modele te poti astepta la o putere excelenta de bronzare pentru o valoare in bani imbatabila.
Modelele noastre din seria XS sunt ideale pentru profesionistii pionieri in afacerea bronzare, sau pentru salile de fitness, wellness si centre de frumusete sau chiar hoteluri; oriunde este plasat, poti fi sigur ca seria XS va face intotdeauna o impresie buna.

Soltron XXS

SOLTRON XXS

LooXXS precum raiul

Primele facilitati cu cele mai mici fructe ale noastre – suculentul XXS-30 Papaya Kiss si savurosul XXS-25 Sunny Starfruit radiaza o senzatie de vara oriunde ar fi. Intotdeauna compacte, intotdeauna eficiente si pline de putere.
Cu Soltron XXS poti satisface setea clientului tau după un bronz rapid si de durata. Pur si simplu conecteaza aparatul, si esti pregatit pentru un bronz maret marca Soltron, oriunde, si la preturi pe care ti le poti permite – este intotdeauna generator de profit.

Soltron V-55

SOLTRON V

Este loc si in cel mai mic colt

SE POTRIVESTE ORIUNDE: Aparatele verticale state-of-the-art din Seria V isi gasesc locul acolo unde nu credeai ca este posibil – prin purtarea bronzarii la o alta dimensiune. Precum un dus de bronz.

POTI SA TE BAZEZI PE SOLTRON.

PUR SI SIMPLU DIFERIT! PUR SI SIMPLU MAI MULT!

SIGURANTA DOVEDITA
Soltron te tine in perfecta siguranta. Toate modelele noastre transporta sigiliul german TÜV și GS ” testat de siguranță ” si bineinteles, eticheta CE statutar .
Toate componentele care trebuie să fie accesibile pentru intretinere si service sunt usor accesibile si sunt echipate cu mai multe caracteristici de siguranta de backup cu un sistem inteligent de siguranta , oprire automata daca este detectata o defectiune.

CALITATE GARANTATA
Soltron indeplineste certificarea de calitate TÜV in conformitate cu ISO EN 9001, sunt folosite numai materiale de calitate superioara testate pentru stabilitate , durabilitate si siguranta.

SERVICE EXCELENT
Daca ar fi sa intampinati probleme tehnice cu unul dintre paturile de bronzare Soltron, avem o retea completa de servicii pentru a rezolva problema. Site-ul nostru www.bronzare.ro, precum si echipa de service a SUN TECH va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru depanare initiala.

TEHNOLOGIE INOVATIVA UV
Grupul JK este lider mondial în sisteme UV inovatoare. Desigur, acest lucru înseamnă o performanta buna in putere de bronzare, eficienta energetica si siguranta utilizatorului.

DESIGN
Modelele noastre au mers mereu dincolo de aspectul pur si simplu bun. Curbe originale, desene si modele de culoare sunt o trasatura caracteristicaa paturilor de bronzare Soltron care garantat va atrage privirile oricararei persoane in orice salon.

SUPORT EXCELENT PENTRU SALONUL TAU
Produsele excelente si suport. Soltron are tot ce aveti nevoie pentru a va face reclama in salon cu promotii atractive, campanie de vanzari sau publicitate generala. Fara nicio indoiala Soltron este unic.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzare Soltron!

Soltron girl

CONFORT

ITI DORIM SEDERE PLACUTA!

Un lucru este clar: puterea completa de bronzare este punctul nostru forte.
Dar in afara de acest lucru sunt multe detalii care fac diferenta. Prin urmare, Soltron are multe caracteristici suplimentare extraordinare..

In acest fel, sedinta de solar devine o adevarata experienta.

DESIGN

VIZUAL IREZISTIBIL

Putere completa intr-un aspect elegant – modelele Soltron nu sunt numai ca sunt puternic, dar au si un aspect impunator.
Culori complete, curbe picante, efecte de lumina fantastice si un finisaj de calitate – in strat microefect, o singura culoare cu vopsea lucioasa si combinatii in special sofisticate intre lucios si mat.

PUTEREA UV

PUTERE VARIABILA

Dupa cum stim cu totii, gustul variaza. Acest lucru se aplica in egala masura si la design si la preferinta puterii.
Nu va exista niciodată suficientă putere pentru unii, in timp ce altii sunt mai preocupati de consumul de energie. Am facut un punct special de a furniza o solutie de alimentare pentru fiecare bronzare profesionala.
Rezultatul: sase concepte diferite de putere pentru bronzarea corpului. Versiunile Super Putere si Turbo Power speciale pentru bronzare profesionala raman in top. Ultra Power se bazeaza pe tehnologie blanda de inalta presiune. Balance Power si Twin Power o ccombinatie a tuburilor inteligente, care utilizeaza balast conventional ca celelalte versiuni denumite anterior.

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.

Logo Bronzare TALNES

EXPERTUL TAU IN BRONZARE

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania
al aparatelor de bronzat profesionale marca SOLTRON