Logo Ergoline Romania roz

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE PRESTIGE

Ergoline Prestige 1000

Prestige 1000

Aparatul Ergoline Prestige 1000 este înaintea timpului său cu unghiurile sale de design îndrăzneț și atrăgător cu LED-uri Light Show cu scheme de culori dinamice, care pot fi setate pentru a se potrivi decorului de salon sau culori de sezon.

aparate de bronzat Ergoline Prestige 1200

Prestige 1200

Performanţa de bronzare optimă şi faima sunt ceea ce scot în evidenţă aparatul de bronzat Prestige 1200. Impresionanta iluminare LED și designul unic va încânta clienţii dvs. de la prima vedere. Noile funcţii, cum ar fi Centrul de Control şi NFC Connect asigură un nivel de neegalat de confort de bronzare.

Ergoline Prestige 1400

Prestige 1400

Iluminarea LED  fascinantă se poate seta în concordanţă cu decorul din salon sau eventual cu culori de sezon. Tehnologia Intelligent Performance asigură rezultate mai rapide și mai profunde de bronzare schimbând poziţia lampei. Prestige 1400 primul solar care are încorporat funcţia NFC.

Ergoline Prestige 1600

Prestige 1600

Gama Prestige de la Ergoline reprezintî cea mai noua tehnologie UV combinată cu caracteristici de confort inovatoare și design clasic. Noul model de top stabileşte noi standarde în tehnologia de bronzare cu tehnologia înbunătăţită Hybrid Performance și Beauty Light LED.

Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.