Logo Ergoline Romania roz

APARATE DE BRONZAT ERGOLINE – NO. 1 IN LUME!

CUNOSTINTELE CARE GHIDEAZA INDUSTRIA BRONZARII

BRAND DE RENUME MONDIAL CU TEHNOLOGII UV INOVATIVE

DESIGN-URI EXCLUSIVE SI MANOPERA EXCELENTA

FABRICARE PRECISA PENTRU VALORI RIDICATE DE VANZARE

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE

Aparat bronzat Ergoline Prestige

Prestige

Noul Ergoline Prestige redefineste luxul si duce experienta de bronzare la un nou nivel. LED-ul cu efecte de lumini hipnotizeaza cu jocul de culori dinamice poate fi setat sa fie in ton cu decorul salonului.
Prestige este primul aparat de bronzare de pe piata care asigura tehnologia NFC.

Aparta de bronzat Ergoline Affinity

Affinity

Cu o tehnologie dinamica, performanta, Affinity garanteaza standarde de inalta calitate a bronzului asigurand o eficienta extrema prin lampile faciale optimizate. Performanta inalta a aerului conditionat si optionalul aroma terapy garanteaza o sedinta de bronzare cu efect racoritor.

Balance

Noul  Balance este foarte atragator cu tehnologia Hybrid, Vibra Shape, dimensiunile generoase si o gama larga de caracteristici de confort. Tehnologia hibrid dezvoltata de Ergoline foloseste o combinatie inteligenta de lumina solara si Beauty Light pentru a reduce efectele secundare ale bronzarii.

Aparate de bronzat Ergoline Inspiration

Inspiration

Inspiration seteaza noi standarde in clasa mijlocie a aparatelor de bronzat. Clientii VIP pot utiliza propriul card NFC beneficiind de setarile pentru confort preferentiale.

Aparat de bronzat Ergoline Passion

Passion

Gama Passion este bazata pe inovatia conceptului optimizat si performant cu tuburi UV ultra performante care asigura un bronz uniform pentru intreg corpul. Sistemul confortabil de racorire sau optionalul aer conditionat invaluie intregul corp intr-un aer racoritor.

Aparate de bronzat Ergoline Flair

Flair

Flair ofera un bronz perfect, de la care te astepti in mod normal doar de la o clasa a modelelor mai inalta. Baza Bodyform Plus cu suportul pentru cap integrat si sistemul de racire cu ventilatie ajustabila asigura o sedinta relaxanta de bronzare. Sunetul Stereo Plus cu MP3 te incanta cu cea mai buna muzica.

Aparate de bronzat Ergoline Sunrise

Sunrise

O sesiune de bronzare in Sunrise este acum si o sesiune de fitness in acelasi timp. Vibra Shape le permite clientilor sa se antreneze in timp ce se bronzeaza, fara niciun efort. Vibratiile ritmice ale placii Shape Vibra au numeroase efecte pozitive asupra sanatatii: promoveaza generarea masei musculare, reduc grasimea si imbunatatirea mobilitatii fizice si a coordonarii.

Sun Angel

Sun Angel asigura un bronz excelent fara risc de arsuri. Combinatia de lumina UV personalizat inseamna ca fiecare utilizator poate obtine rezultate optime de bronzare, beneficiind in acelasi timp de efectele biopozitive ale soarelui.

Beauty Angel

Beauty Angel asigură un tratament de frumusețe inovatoare și delicat. Lumina specială pătrunde adânc în piele și mărește producția de colagen a corpului.

ERGOLINE – LIDER MONDIAL

Ergoline este numarul 1 ca furnizor pentru saloanele profesionale de bronzare si a impus standardele in industria bronzarii de zeci de ani. Cea mai cunoscuta marca pentru proprietarii si clientii saloanelor de bronzare, aparatele de bronzat Ergoline ofera o tehnologie UV inovativa, design exclusivist, manopera excelenta si valori inalte de revanzare.

Inovatia de clasa mondiala cu o performanta inteligenta, conexiune NFC, Centru de control, confort personal si LED cu efecte de lumini, toate acestea te vor uimi atat pe tine cat si pe clientii tai si iti va asigura rezultate ale bronzului neegalate intr-un confort extraordinar.

Descopera cum aceste tehnologii si inca multe altele vor da o nota aparte salonului tau oferind un bronz de neegalat din partea celui mai mare leader de pe piata si pregateste-te pentru success.

SPECTACOL DE LUMINI

Adauga o noua evidentiere salonului tau! Efecte fascinante de lumini asa cum nu ai mai vazut pana acum. Cele peste 200 de culori si efecte de lumini denota o unicitate aparte. Aceste LED-uri cu o performanta si calitate de top ofera culori impresionante. Economisirea de energie este de pana la 80% si durata de viata de pana la 30.000 de ore astfel ca face ca efectele de lumina a LED-ului sa arate chiar mai atractive. Noul LED de interior adauga deasemenea evidentieri aparatului in interior. Tunelul aparatului aprins arata foarte special, ceea ce ii va face pe clientii tai sa isi doreasca sa se bronzeze fara rezerve.

Aparate de bronzat Ergoline - LED Light

Conexiunea NFC

Conexiunea NFC le permite clientilor sa isi stocheze toate setarile dorite pe un card – astfel ca aparatul de bronzare poate fi imediat ajustat la dorintele si preferintele personale ale clientilor la fiecare vizita la solar. Aceste setari pot fi ajustate chiar sa ii intampine in mod personal! Autentifica statusul VIP ca metoda perfecta pentru a spori loialitatea clientilor tai.
Ca operator, poti folosi NFC-ul ca sa poti transfera si securiza rapid toate setarile pentru un al aparat. Mai simplu de atat nu se poate!

Aparate de bronzat Ergoline - NFC

CENTRUL DE CONTROL

Centrul de control ofera clientilor tai un nivel de confort pe care nu au mai avut ocazia sa il experimenteze pana acum deoarece seteaza toate functiile confortului intr-o clipa inainte ca sedinta de bronzare sa inceapa. Programul profesional integrat pentru setari te ajuta pe tine ca operator sa poti apela la toate detaliile si sa poti efectua toate setarile necesare. Panoul exterior de afisaj de mari dimensiuni face ca functiile sa fie mai simple si mai usor de selectat!

Control Center Ergoline

PERFORMANTA INTELIGENTA

Ergoline este liderul mondial in tehnologia UV. Conceptul performantei optimizate si ultra performanta de bronzare faciala sunt cele care au setat noi repere printre aparatele care sunt in conformitate cu noile standarde. Performanta inteligenta a tehnologiei Ergoline Prestige este total noua: datorita diferenta pozitiei tuburilor in tunelul de bronzare, se ajusteaza iesirea razelor UV pentru a asigura un bronz cu pana la 30% mai profund si mai uniform. Convinge-te si singur!

Aparate de bronzat Ergoline - Intelligent Performance

TEHNOLOGIE ECO

Balasturile electronice dinamice, Led-urile luminoase eficiente si ventilatoarele inteligente garanteaza o superba eficienta a energiei. Economiseste chiar si mai multa energie,  ajustand setarile cu tehnologia ECO pentru a reduce puterea razelor UV, micsorand lumina ambientala, dezactivand sistemul Climatronic sau incalzirea. Tu decizi cata energie doresti sa economisesti!

Aparate de bronzat Ergoline eco tech

Succesul in afacerea bronzarii solicita cunostinte precise, specifice. De aceea, este de importanta vitala sa ai un partener competent alaturi de tine.
Ergoline a trasat standardele in industria bronzarii timp de zeci de ani prin concepte de bronzare foarte avansate.
Tehnologii de vanzare innovative, design-uri state-of-the-art si procese excelente de fabricare reprezinta rezultatul unor cercetari continue si eforturi de dezvoltare.

Combinat cu service-ul de top si sprjinul Ergoline, echipamentul nostru profesional de bronzare va oferi ani de experiente de bronzare minunate.

Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline