Logo Ergoline Romania roz

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE AFFINITY

Ergoline Affinity 700

Affinity 700

Noul Ergoline Affinity 700 oferă tehnologie de ultimă oră la un preț imbatabil. Liniile sale distincte, iluminatul LED şi tunelul de bronzare puternic iluminat fac o experienţă de bronzare ispititoare! Clienții pot experimenta un alt punct culminant în timpul sesiunii lor de bronzare – panoul de control de sticlă intuitiv și comod, cu display mare care face operarea mai ușoară decât oricând.

gama de aparate de bronzat Ergoline Affinity 900

Affinity 900

Design-ul distinctiv al aparatului Affinity 900, şi tunelul său de bronzare puternic iluminat sunt impresionante din prima vedere. Cu o selecție largă de programe de iluminare, da un aspect individual al aparatului Affinity.  Clienții pot experimenta un alt punct culminant în timpul sesiunii lor de bronzare – panoul de control de sticlă intuitiv și comod, cu display mare care face operarea mai ușoară decât oricând.

Ergoline Affinity 990

Affinity 990

Noul model de varf al gamei Affinity, oferă Dynamic Performance Technology ca dotare standard,  garantează o performanță constantă de bronzare de peste 1000 de ore,  de la primul la ultimul minut. Noua tehnologie avansată de tuburi UV  a îmbunătățit performanța de bronzare și mai mult, în comparație cu modelele anterioare.

Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.

Promoţie tuburi UV

Cosmofit RUBINO

- 35 %

BRONZ frumos, blând cu TENUL tău

UN BRONZ MAI PROFUND,
MAI LUNG ŞI DURABIL

UN TEN NETED, MĂTĂSOS ŞI SĂNĂTOS

UV + LUMINĂ ROŞIE = BUNĂSTARE