Logo Ergoline Romania roz

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE BALANCE

aparate de bronzat Ergoline Balance 440

Balance 440

Precum și Hybrid Technology, Balance 440 face apel, de asemenea, datorită funcției Vibra Shape. Acest lucru de formare de fitness brevetat este ideal pentru oricine care îi place să utilizeze cât mai bine timpul lor. Placa de vibrare-alternativ lateral este echivalentul a 20.000 de pași în doar zece minute. Mișcările sunt blânde pe articulații, de a promova generarea muşchilor și de a îmbunătăți mobilitatea fizică și coordonarea.

aparate de bronzat Ergoline Balance 480

Balance 480

Ergoline Balance 480 este foarte atrăgător cu Hybrid Technology, Vibra Shape, dimensiunile generoase și o gamă largă de caracteristici de confort. Tehnologia hibrid dezvoltat de Ergoline utilizează o combinație inteligentă de lumina solară și Beauty Light pentru a reduce efectele secundare al bronzării. Acest lucru înseamnă că clienții se pot bucura de soare, cu o conștiință curată.

aparate de bronzat Ergoline Balance 700

Balance 700

Ergoline Balance 700 asigură o experiență de bronzare deosebit de blândă. Tuburile roşii Beauty Light revitalizează tenul, tuburile UV asigură un bronz delicat și cu aspect natural. Tehnologia Hybrid Performance foloseşte  echilibru perfect de lumina solară și Beauty Light reduce efectele secundare nedorite ale soarelui.  Efectele tipice de uscare a tenului și mirosul de UV sunt acum un lucru al trecutului.

aparate de bronzat Ergoline Balance 770

Balance 770 Select

Experienţa de frumuseţe individuală 3 în 1 ! Cu Ergoline Balane 770 Beauty Select, puteţi oferi clienților o bronzare şi experienţă unică. Combinaţia personalizată de lumină solară şi Beauty Light blând este un adevărat festin pentru pielea și îi conferă un ten luminos. Beauty Select poate fi folosit în trei moduri diferite, astfel încât fiecare client poate atinge propriul lor scop personal de frumuseţe – dacă doresc, fără nici o UV.

Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.