Logo Ergoline Romania roz

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE INSPIRATION

Ergoline Inspiration 400

Inspiration 400

Noul Ergoline Inspiration 400 este startul perfect în  fantasticul segment de mijloc a aparatelor solare. Design-ul proaspăt al modelului Brilliant White, cu lumini de stare mari, este un adevărat punct de atracție. Tehnologia lămpilor UV, Advanced Performance, garantează rezultate optimizate de bronzare.

gama de aparate de bronzat Ergoline Inspiration 500

Inspiration 500

Noul Inspiration 500 are aceaşi caracteristici care îți atrag privirea cu iluminatul fascinant de LEDuri, ca şi modelul Inspiration 600. Tehnologia de bronzare a fost, de asemenea, îmbunătățită pe Inspiration 500, cu 38 de lămpi UV inteligente de performanță și trei lampi faciale Ultra Performance. Pentru confortul dvs. aparatul de bronzat uimitoare este dotat cu sistem de aer condiţionat, cu bază ergonomică acrilic și sistem de sunet stereo cu conexiune MP3 player

Ergoline Inspiration 600

Inspiration 600

Inspiration 600 de la Ergoline stabileste noi standarde în clasa de nivel mediu a aparatelor de bronzare. Stilul care îţi atrage privirea şi fascinanta iluminare LED – cu scheme de culori care se pot potrivii decorului din salon – dau acestui aparat un aspect inconfundabil.

Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.