Logo Ergoline Romania roz

GAMA DE APARATE DE BRONZAT VERTICALE ERGOLINE SUNRISE

Sunrise 6200
Smart Performance

Sunrise 6200 oferă startul perfect în lumea aparatelor verticale Ergoline. Designul elegant iluminat cu LED-uri atrage privirile clientilor. Interiorul puternic iluminat iţi invită clienţii la o experienţă de bronzare fără precedent. Suntelul 3D cu Bluetooth® transformă aparatul de bronzare într-un ring de dans, sistemul de răcire Surround Cooling Plus îţi garantează o briză răcoritoare de la cap până la picioare.

Sunrise 7200
Dynamic / Smart Performance

Cu noul Sunrise 7200 vertical bronzul natural devine realitate! Iluminarea LED intensă îţi oferă un impact puternic asupra design-ului aparatului. nteriorul puternic iluminat iţi invită clienţii la o experienţă de bronzare fără precedent. Suntelul 3D cu Bluetooth® transformă aparatul de bronzare într-un ring de dans, sistemul de răcire Surround Cooling Plus îţi garantează o briză răcoritoare de la cap până la picioare.

Sunrise 7200
Hybrid Light LED

Sunrise 7200 Hybrid Light este un aparat de top din această gamă de produse, oferă un bronz perfect pe tot corpul şi ajută la îngrijirea pielii. Combinaţia unică de lumină UV şi Beauty Light roşie oferă un bronz radiant de lungă durată.  Spectrul de lumină roșie dezvoltat cu fotobiologi este adaptat la spectrul de reacție biologic al pielii.
Logo Bronzare TALNES

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.