Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

6 lucruri pe care ar trebui sa le stie clientii tai

6 lucruri pe care ar trebui sa le stie clientii tai

Într-un salon de bronzare, cu siguranţă vei întâlni şi clienţi dificili. Dar dacă ar şti câteva informaţii preţioase, cu siguranţă ţi-ar aprecia munca.

Iată câteva dintre cele mai comune lucruri pe care ar trebui sa le ştie clienţii tăi.

  1.  „Pentru că vă oferim o mulţime de informaţii despre produsele noastre, mi-ar plăcea să le cumpăraţi de la noi şi nu on-line de la un magazin oarecare”.
    Saloanele de bronzare comercializează loţiuni de bronzare acreditate, iar personalul este instruit astfel încât să ofere sfaturi pertinente pentru bronzul şi portofelul clienţilor. Chiar dacă pentru un client poate părea o idee bună să achiziţioneze o loţiune la jumătate de preţ online, este posibil ca sticla respectivă să nu fie originală sau să fie deja la limita de valabilitate. Astfel ca tu şi angajaţii tăi, ar trebui să oferiţi suficientă încredere şi sfaturi profesioniste pentru a finaliza achiziţia în salon.
  2. „Vă pot oferi timpul maxim de bronzare în funcţie de tipul pielii dvs.”
    Bronzarea este diferită pentru toată lumea, iar un timp mai lung de expunere nu este întotdeauna o idee bună. Ştim că vrei profituri mai mari, dar este mai bine să recomanzi un program personalizat de bronzare, cu şedinţe crescătoare şi constante. Datorită tipurilor diferite de aparate şi a tipurilor de piele, este nevoie de mai multă muncă decât credeţi pentru a calibra programul perfect de expunere pentru tine. Dar suntem bucuroşi să facem acest lucru pentru a vă asigura că obţineţi cele mai bune rezultate posibile.
  3. „Este obligatoriu să folosiţi ochelari de protecţie!”
    Când vine vorba de protecţia ochilor, ochelarii special concepuţi pentru a bloca razele UV, sunt obligatorii.
  4. „Da, ar trebui să folosiţi loţiune specială pentru bronzarea în solar”
    Fără loţiune, bronzul va apărea mai greu, iar rezultatele nu vor fi la fel de evidente. Chiar dacă este posibil din punct de vedere tehnic, nimeni nu îşi perie dinţii fără pastă de dinţi şi nu se spală fără săpun. Utilizarea loţiunii pentru bronzare este acelaşi lucru. Odată ce clientul va utiliza o loţiune de calitate pentru bronzarea la solar, sigur se va întreba cum a trăit vreodată fără ea.
  5. „Bronzarea prin pulverizare nu îţi va da o nuanţă portocalie”
    Da, ştim exact la ce episod de „Friends” s-ar putea să vă gândiţi, dar tehnologia a evoluat foarte mult de la debutul bronzului prin pulverizare. Formulele actuale sunt sofisticate şi produc o culoare uimitoare de care clienţii sunt foarte încântaţi. În plus, există o întreagă gamă de produse de îngrijire a pielii şi aplicaţii suplimentare de pulverizare, pline cu ingrediente pentru îngrijirea pielii.
  6. „Nu trebuie să vă ardeţi pielea pentru a avea un bronz arămiu”
    Arderea pielii prin supraexpunerea la razele UV este cu siguranţă un aspect interzis. Motivul pentru care este necesar un program de expunere gradual şi controlată la solar, este pentru a oferi culoarea dorită fără arsuri. Chiar dacă un client insistă, recomandaţi cu stricteţe timpul de bronzare adaptat pentru fiecare.
Exit mobile version