Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

6 trucuri pentru un bronz perfect

Daca iti doresti un bronz perfect, este obligatoriu sa nu exagerezi. Acestea fiind spuse, exista cateva metode pe care le poti include in rutina ta zilnica astfel incat sa poti obtine de fiecare data acel bronz perfect ca si sarutat de soare. Chiar daca poti alege bronzul artificial obtinut prin pulverizare, sau la salon, acest articol iti va spune mai multe despre bronzarea la razele naturale ale soarelui. Pune in aplicare aceste 6 ponturi pentru un bronz perfect intodeauna de durata.

1. Monitorizeaza indicele UV: trebuie sa te asiguri ca monitorizezi indicele UV in fiecare zi. Evita sa stai la plaja atunci cand soarele este cel mai sus pe cer ca sa nu te arzi si ca sa nu cresti riscul de a face cancer. In general, acest lucru inseamna ca nu ai voie sa te bronzezi intre orele 12 -14 dupa amiaza.

2. Foloseste un bronzant: bronzantii te ajuta sa iti inchizi pigmentul mai usor. Te ajuta si sa te bronzezi mai uniform. Ai grija numai sa nu exagerezi, altfel te vei  bronza mai mult decat iti doresti.

3. Hidrateaza-te frecvent: pielea este aproape 80% apa. Iar atunci cand te expui la soare in mod intentionat, pierzi destul de multa apa. Hidrateaza-te cu regularitate, o data la 15 minute pentru rezultate ideale.

4. Fii atent la alunite si la semnele de pe piele: trebuie sa fii proactiv atunci cand te bronzezi. Bronzarea poate sa creasca riscul diverselor boli de piele, asa ca trebuie sa te asiguri ca alunitele si semnele din nastere sunt in regula. Mergi la control la fiecare 6 luni.

5. Bronzeaza-te fara costum de baie cu fiecare ocazie, pentru un pigment uniform. Poti face acest lucru in intimitatea curtii din spatele casei, sau in aparatul de bronzare. Ai grija sa folosesti crema pentru protectie solara in zonele sensibile, sau crema pentru solar inainte de a intra in aparat.

6. Nu consuma alcool cand mergi sa te bronzezi: alcoolul deshidrateaza organismul si predispune pielea la arsuri. Odata cu acest lucru cresc si sansele aparitiei petelor si a accidentelor vasculare provocate de caldura.

Exit mobile version