CONFORTUL SOLTRON

Sedere placuta!

Un lucru e sigur: puterea de bronzare este atuul nostru. Dar in afara de asta, detaliile fac diferenta.
Asadar, Soltron are in plus calitatile cele mai fine.

Cu aceste modele de aparate de bronzat Soltron, bronzarea devine o experienta de neuitat.

SISTEMUL DE SONORIZARE – POWER SOUND

Suna seducator – si este, deasemenea!

Dezvoltat pentru cea mai noua experienta de sunet, cu două boxe de inalta calitate, un subwoofer, mufa pentru casti si doc MP3.

Noua functie „Auto Play” va recunoaste chair si daca te conectezi automat cu iPod, iPhone sau MP3 player! Nu va trebui sa selectezi singur canalul extern ci te poti bucura de propria muzica imediat.

Noua functie flexibila de reglare a volumului, setează volumul sunetului, modificand in linie ventilatoarele corpului si fetei. Alternativ, sistemul de sunet poate fi instalat permanent deasupra lampilor de umeri.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzat Soltron!

AVS-AROMA VITALIZER SYSTEM

O oaza fructata de wellness

Exista asa ceva precum relaxarea totala? Noi credem ca da.  AVS – Aroma Vitalizer System – de la SOLTRON, un program de arome cu molecule parfumate care actioneaza automat asupra sistemului nervos, dar sunt prea fine pentru a trece pragul de constientizare. Clientii tai nu sunt parfumati, dar sunt inconjurati de microparticule parfumate care inundă tunelul de bronzare. Clientii pot alege durata programului de aroma. Cine nu are chef de acesta il poate opri dintr-un buton. Dar cine ar face asta?

Trucul: aerul din cabina este imbogatit cu arome pe finalul fiecarei sedinte de bronzare. Parfumul este specific fiecarui aparat de bronzare – excitant, parfum de hot Chili in Chili Power, parfum de portocală in Flying Orange, parfum de Kiwi proaspat în Kiwi King, parfum placut de cherry în Charming Cherry si parfum dulce de capsuni in Strawberry Star. Acest lucru ofera urmatorului client acea senzatie de placut de jur imprejur la începutul sedintei de bronzare.

V-ul din AVS provine de la pulberea revitalizanta – Vitalizer – care se pulverizeaza pe fata si pe corp la intervale de timp programate prin orificiile ultrafine la simpla apasare a unui buton. Senzatia racoritoare pentru corp si minte ofera un suport placut pentru sistemul aroma. Ca si efect colateral, apa speciala complet igienizata a sistemului Vitalizer reduce mirosul specific post-sedinte de brozare UV. Daca se solicita, pulverizarea faciala poate fi oprita separat. Poti seta efectul Vitalizer pentru a se potrivi clientilor tai; AVS este presetat din fabrica, dar aceste setari pot fi programate la diferite nivele.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzat Soltron!

RACORIREA CORPORALA

Placut racorit

Un lucru de care poti sa uiti este suprafata inclinata umeda de la transpiratie! Acest lucru este dovedit de ventilatorul Soltron, in combinatie cu ventilatia confortabila a fetei prin cele doua orificii de curenti de aer.

Circulatia aerului prin circuit dublu
Pentru seriile XL si M cele doua sisteme de ventilare, ale corpului si fetei, sunt separate si pot si pot fi reglate in 9 faze fiecare – de la o briza fina la roller coaster. Directia curentilor de aer faciali este reglabila manual. Dotarea speciala: echiparea Full Air Condition. Imprastie pe langa aerul placut racoritor de pe fata si corp un flux de aer pe sub placa acrilica de sustinere. Clientii tai il vor iubi!

Circulatia aerului prin circuit simplu
O senzatie placuta de racorire te va invalui si in modelele seriilor S, XS si V. Un singur flux de aer conditionat care poate fi setat in 9 sau 3 trepte asigura racorirea corpului tau. Optional functia Air Condition in modelele seriei S trimite un aer racoritor spre fata si bust.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzat Soltron!

ELEMENTE DE OPERARE

On-Off. Off-On.

Asta este tot ceea ce trebuie sa stii pentru a manevra optim un aparat de bronzare Soltron. De ce? Este usor: Noul panou de operare Soltron este autoexplicativ! Este mic, rotund si functional, cu icoane usor de inteles, clar expuse si perfectate ergonomic. Selectati o functie, setati nivelul de performanta dorit cu Plus sau Minus – si gata! Lucrurile nu trebuie sa fie complicate, nu-i asa? Soft Touch este disponibil la seriile XL, L, M si S.

DISPLAY DE CONTROL EASY TOUCH
Panourile de comanda de inalta calitate arata fantastic, sunt structurate logic, si sunt extrem de usor de operat. Au o suprafata plata, fara butoane proeminente, si poate fi curatat cu usurinta. Daca toate ar fi atat de simple in viata…

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzat Soltron!

PLATOUL DE VIBRATII VIBRA SHAPE

Bronzeaza-te & Antreneaza-te!

Combina bronzarea cu antrenamentul intr-un mod relaxant cu noul sistem Vibra-Shape pe care il gasiti in modelele noastre verticale. Noul sistem al platoului de vibratii din aparatele verticale face acest lucru posibil, vibratiile sale stimuland muschii si tonifiindu-ti corpul in timp ce te bronzezi.

Vibratia patentata see-saw din sistemul Vibra Shape iti pune corpul in miscare in acelasi fel precum atunci cand mergi – o metoda psihologica de antrenament, deosebit de celelalte sisteme care doar iti misca corpul in sus si in jos. Vibra Shape iti antreneaza intreaga musculatura de la picioare prin partea inferioara a corpului, abdomen si spate, in timp ce pieptul si capul tau raman stabile. Vibra Shape stimuleaza metabolismul si  cresterea masei musculare in timp ce iti tonifica tesutul conjunctiv pentru a preveni celulita. Pe langa aceasta, sporirea aprovizionarii cu nutrienti duce la imbunatatirea performantelor de bronzare.

Pentru salonul tau ALEGE: Aparate de bronzat Soltron!