Puterea SOLTRON

BRONZAREA FACIALA

Dedicata pentru zona sensibila a fetei

Fata are nevoie in mod natural de o putere mai mare de bronzare decat restul corpului, care este de obicei acoperit de haine.
De aceea am depus multa energie in setarea lamplilor faciale. Telul nostru a fost dintotdeauna sa obtinem un compromis echilibrat intre bronzarea directa
si regenerarea pigmentarii, creand astfel un bronz natural rapid si intens dar si de lunga durata.

Cea mai recenta imbunatatire este Tehnologia Ultra Performance, care consta intr-o combinatie de reflectoare de sticla optimizate si sticle filtrate cu invelis special pentru o eficienta mai mare in bronzarea faciala. Rezultatul este un output UV mai mare dar cu un consum de energie redus, si astfel un consum de electricitate micsorat.

Unitatile individuale faciale au geometrii de top proiectate pe calculator pentru a asigura cea mai buna distributie UV posibila.
Acest lucru duce la evitarea zonelor cu varf de putere care produc o caldura excesiva in zona fetei si permit crearea ariilor cu putere UV prea redusa.

Un alt avantaj pentru clientii tai este ca acea sursa nedorita de caldura este transmisa prin spatele sticlei reflectoare.
Doar acele raze implicate efectiv in procesul de bronzare sunt reflectate. Combinatia cu invelis special ofera aditional si o reducere a luminozitatii in zona fetei.

BRONZAREA UMERILOR

Bronz perfect pentru umeri

Cel mai reusit bronz pe care l-ai vazut vreodata este produs de lampile verticale spaghetti cu o eficienta speciala.
Aceasta putere de bronzare de jur-imprejur este disponibila ca dotare suplimentara la toate modelele seriilor XXL, XL, L, si M.

BRONZAREA GATULUI PRIN REFLEXIE

Cateodata lucrurile bune sunt chiar in spatele tau

Indiscutabil, bronzarea gatului este un lucru care sa multumeasca perfectionistii.  Dar de altfel cine nu este, cand vine vorba de un bronz uniform?

Cu ajutorul sistemului de bronzare prin relexie al umerilor care ar fi altfel o zona foarte dificila de bronzat aceasta nu este neglijata  –   rezultatul este un bronz cu adevarat uniform!

ULTRA PERFORMANCE PLUS

Performanta deplina a lampilor la o putere conforma cu standardele UE

Tehnologia Ultra Performance PLUS iti ofera o combinatie perfect potrivita de reflectoare optimizate de sticla, sticle filtrate cu protectie speciala, si lampi de joasa presiune UV-B-optimizate pentru o eficienta fara precedent  in bronzarea faciala.

 • Cele mai performante reflectoarele de sticla proiectate pe calculator asigura o raspândire optima a razelor UV
  pentru a evita zonele cu varf de putere asociate cu arii de putere UV prea redusa.
 • Sticlele filtrate cu protectie speciala optimizeaza eficienta razelor UV in unitatile de inalta presiune,
  filtrand acele raze UV-B care cauzeaza eritemul – termenul medical pentru arsuri solare.
 • Aditional lampile optimizate UV-B de joasa presiune 8W controleaza cantitate de raze UV-B pana la intensitatea permisa de standarde,
  oferindu-ti bronzanti faciali care sunt deopotriva eficienti si in acord cu standardele.

Tehnologia Optimized Performance combina Ultra Performance PLUS cu lampi modificate de joasa presiune pentru corp precum si putere controlata de software pentru a-ti oferi maxim de putere dar pastradu-se in limitele tuturor standardelor care se aplica.

Ultra Performance Plus va fi disponibil in Seriile XXL-, XL-, L-, M- and S-.

TEHONOLOGIA DYNAMIC POWER: UN PROFIT MAI MARE AL INVESTITIEI

FLEXIBILITATE 100%, PUTERE 100% – DE LA INCEPUT LA SFARSIT

Soltron si-a stabilit dintotdeauna tintele dincolo de crearea unui bronz de prima clasa.

De aceea ne-am dezvoltat capacitatea in tehnologia UV chiar si mai mult. Rezultatul: Tehnologia de ultima ora Dynamic.

Aceasta noua tehnologia va inlocui toate modelele Soltron Smart Power, asigurand ca liniile directoare ale fiecarei tari in parte sunt respectate pe cat de mult posibil mentinand deschise toate optiunile referitoare la filozofia bronzarii.

Cum functioneaza? Folosim balasturi electronice reglabile. Ce este atat de deosebit la acestea?

Balasturile asigura un control constant al UV-ului lampilor, mentinand nivelul de bronzare constant pe toata durata de viata a lampilor. Folosind aceasta tehnologie, durata de viata se poate intinde pana la 1,200 de ore in mod economic al energiei. Acest lucru inseamna: eficienta de 100% a performantei de la inceput la sfarsit si cu 25% consum mai mic de energie comparative cu aparatele de bronzare obisnuite.

Tehnologia Dynamic Power iti asigura investitia la cumpararea unui aparat de bronzare care este usor de ajustat la legislatia nationala in orice moment; nu sunt necesare modificari ale aparatului, un efect pe care l-ai putea aprecia la revanzarea acestuia. E bine de stiut.

Avantajele Tehnologiei Dynamic Power:

 • Respectarea tuturor reglementarilor nationale
 • Putere ridicata, constanta pe intreaga durata de viata a fiecarei lampi in parte
 • Pana la 1,200 de ore timp optim de bronzare pe fiecare lampa in parte
 • Input de energie cu 25% mai mic decat la aparatele de bronzat obisnuite

Valoare mai mare la vanzare!

NOU! BRONZARE EFICIENTA CU PERFORMANTA OPTIMIZATA

Viitorul deja a inceput cu Soltron.

Ne-am extins in mod continuu capacitatea UV de cand s-a intodus norma UE 0.3 W/m².

Am mers si mai departe, atingand un nivel de eficienta care nu a mai fost vazut pana in prezent – cu tehnologia PERFORMANTA OPTIMIZATA, asigurand cea mai mare putere de bronzare compatibila cu norma UE 0.3 W/m².

Tehnologia PERFORMANTA OPTIMIZATA este o combinatie inteligenta de:

 • Tehnologia innovativa Ultra Performance PLUS constand intr-o sticla reflectoare optimizata, sticle filtre cu invelis special si lampi optimizate UV-B de joasa presiune – lampi optimizate de joasa presiune pentru fata folosind toata puterea acestora mentinandu-se totusi in standarde.
 • Lampi UV modificate de joasa presiune pentru corp pentru putere UV in concordanta cu standardele.
 • Controlul puterii controlate prin software pentru a se potrivii oricarei legislatii nationale modificari majore ale aparatului – maximizand siguranta investitiei tale cand vei revinde echipamentul.

Toate aparatele de bronzare echipate cu tehnologia PERFORMANTA OPTIMIZATA include cuvantul XTRA in numele modelului.
Aceste modele sunt conforme cu norma EN 60335-2-27:2008 la un maxim de nivel UV de 0.3 W/m² (doza eritem), si poarta marca aprobarii sigurantei TÜV-GS.

Precum este indicat in grafic, aparatele de bronzare obisnuite conforme cu standardul 0.3 reduc riscul de arsuri solare dar rezultatele sedintelor de bronzare apar mai tarziu.

Tehnologia PERFORMANTA OPTIMIZATA, sub norma 0.3 combina rezultatele rapide ale bronzarii cu riscurile scazute de arsuri solare.
Cu Tehnologia PERFORMANTA OPTIMIZATA, pigmentarea incepe aproape la fel de repede ca in cazul aparatelor 0.6.
Cu sedinte de bronzare de mai mare durata, timpul pentru colorarea pigmentului poate fi mai mult decat dublu.

Datorita duratei mai mare a sedintelor de bronzare, timpul pentru generarea pigmentului poate fi chiar triplat.