Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Bronzare verticală vs. bronzare orizontală

diferenta dintre solarii verticale si orizontale

Pentru cei care frecventează saloane de bronzare poate fi doar o chestiune de preferință, pentru cei care doresc achiziționarea unei astfel de mașinării, producătoare de corpuri frumoase, va fi mult mai mult de atât.

Sunt o serie de pros and cons care dorim să le prezentă prin intermediul acestui articol, încercând să dăm răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind această temă.

Întrebările frecvente:

Spațiul

Cel mai evident motiv pentru alegerea unei cabine de bronzare este spațiul. O cabină de bronzare ne-ar ocupa un colț dintr-o încăpere, pe când patul de bronzare un întreg perete. Cu toate acestea, cei care au posibilitatea de a achiziționa una sau alta dintre cele două versiuni, cu siguranță va avea și spațiul necesar pentru amplasarea acestora. Astfel, sunt o serie de alte caracteristici care trebuie luate în calcul la achiziționarea soluțiilor de bronzare.

Paturile de bronzare

Pentru unii utilizatori, a sta (culcat) la bronzat este un factor important, nu numai din motiv că imită perfect acea stare de bine pe care o simțim când stăm întinși pe o plajă minunată, la soare, ci și din motiv că, față de adversara acesteia: cabina de bronzare, lămpile nu sunt atât de puternice, deci nu vor provoca atât de multe probleme, atunci când nu sunt folosite într-un mod adecvat. Aceasta însemnând că nu va provoca arsuri puternice, nu va deshidrata pielea atât de mult, etc., repet la folosire neadecvată.

În schimb, lămpile acesteia sunt amplasate deasupra și în lateral, nu și pe partea de șezut, de aceea este necesară întoarcerea cu fața în jos.

În concepția unora, paturile de bronzare pot provoca pete albe, și acest lucru îl pun în cârca acrililor folosiți în materialul patului, care vine în contact direct cu pielea clientului.

Apoi alții nu suportă ca pielea lor să atingă suprafețe care au atins pielea altora, în cazul saloanelor, deși dezinfectarea este imperios necesară după fiecare folosire, mai mult, având în vedere căldura produsă, supraviețuirea germenilor este imposibilă și în al treilea rând lumina UV are efecte de dezinfectare.

Cabinele de bronzare

Cabinele de bronzare sunt o improvizație a paturilor de bronzare dar care vin cu o serie de beneficii adăugate față de paturile tradiționale. Simplul fapt că puteți să vă bronzați, doar intrând într-o cabină, în care vă puteți și mișca, dă o senzație de mai multă libertate și potrivit unora, un bronz mult mai uniform, având în vedre că lămpile cabinei sunt amplasate de jur împrejur, eliminând nevoia de întoarcere de pe o parte pe alta. Mulți clienți au observat și faptul că pe paturile tradiționale, unele părți ale corpului, cum ar fi umerii, șoldurile și spatele picioarelor, care ating paturile de bronzare, nu se bronzează în mod corespunzător. Această problemă este eliminată în cabinele verticale, deoarece pielea nu atinge suprafața de bronzat, prin urmare, nu se creează puncte de presiune. Pe de altă parte, nu toată lumea vrea să-și petreacă sesiunea de bronzare, în picioare, atunci când ar putea sta culcat ascultând muzică, relaxându-se.

Un alt avantaj al cabinei de bronzare este faptul că putem obține un rezultat mult mai bun într-un timp mult mai scurt. Așa cum am amintit mai sus, cabinele au lămpi mai puternice, acesta fiind motivul pentru care bronzatul poate fi mai intens într-un timp mult mai scurt. În schimb, poate trebuie să fim mult mai precauți pentru că folosirea neadecvată a acesteia poate provoca probleme mai grave: arsuri, deshidratări, etc.

Soluția cabinei de bronzare necesită și mai puțină întreținere, având în vedere faptul că aici nu are loc un contact direct cu pereții cabinei, astfel se reduce nevoia de întreținere, reducând în același timp și costurile de întreținere.

De reținut ar fi că, marea majoritate (dacă nu toate) a saloanelor de succes, vor folosi, în combinație, ambele stiluri! Clienții nu trebuie restricționați la una sau cealaltă metodă când l-i se pot oferi amândouă, mai mult, ambele stiluri de bronzare au argumente pro și contra.

Precauții

Ceea ce ar mai fi de reținut, ar fi că pentru a vă bucura de beneficiile bronzatului în salon și pentru a minimiza dezavantajele acestui tip de bronzare (indiferent de stil: vertical sau orizontal), trebuie să luați diverse măsuri de precauție înainte de utilizarea lor. De exemplu, aplicați o loțiune de bronzare înainte de a intra în cabina de bronzare. O gamă variată de loțiuni sunt puse în vânzare, printre care, gama Australian Gold, Sunshine sau Swedish Beauty, acestea fiind cele mai perfecte soluții, din motiv că sunt o gamă de cosmetice dezvoltate pentru acest tip de bronzare, folosind ingrediente naturale.

O altă precauție: nu prelungiți sesiunea mai mult de douăzeci de minute și lăsați un decalaj de cel puțin două zile între sesiuni!

Mai multe detalii despre paturile și cabine de bronzat, dotate cu cele mai noi tehnologii, și despre gama variată de cosmetice dezvoltate pentru bronzatul în saloane găsiși pe site-ul nostru. Adresați-vă nouă cu încredere!

Exit mobile version