Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Bronzeaza-te in siguranta!

sfat bronzare

Multe femei si chiar unii barbati, va face aproape orice pentru a obtine un bronz perfect. Dar, cu atat de mult studii despre cancerul de piele si a altor probleme asociate cu supraexpunerea la soare, multi se intreaba cum pot obtine in continuare un bronz frumos, evitand in acelasi timp posibilele efecte secundare.

Iata 9 Sfaturi pentru a te bronza in siguranta:

 Sfatul#1

Chiar daca esti in cautarea unui bronz perfect, trebuie totusi sa te protejezi de razele UV. Foloseste o lotiune cu protectie solara (SPF) – ai de ales intre diverse grade de protectie: 6, 10, 15 sau 30. Pielea ta va capta in continuare o parte din razele soarelui, dar vei fi mai putin predispus arsurilor. Nu uita ca bronzarea este modul prin care organismul se protejeaza de efectele nocive ale soarelui. Cu cat mai mult poti incetini acest proces,  cu atat mai putin va avea de suferit pielea ta pe termen lung.

Sfatul#2

Creste treptat timpul petrecut la soare sau la solar. Mulți oameni sunt tentati sa se expuna initial fara protectie solara, riscand arsuri ale pielii si crezand ca astfel asigura „baza” bronzului. Arsurile solare sunt un semn de deteriorare a pielii si pot duce la complicatii grave. Bronzul ar trebui sa fie „construit” incet pentru a reduce imbatranirea prematura a pielii.

Sfatul #3

Aplica lotiunea cu protectie solara inainte de a merge la plaja. Acest lucru asigura o aplicare uniforma si o protectie mai buna pe intregul corp. Nu uita sa aplici un balsam protector si pe buze. Acestea se pot arde si usca foarte rapid, aspect care iti strica look-ul dar iti si cauzeaza disconfort.

Sfatul #4

Soarele este foarte puternic intre pranz si ora 3:00. Evita sa faci plaja in acest interval. Intensitatea crescuta a soarelui nu iti va imbunatati aspectulul bronzului. In schimb, va creste probabilitatea de a te arde si in consecinta, pielea ta va avea de suferit. In aceasta perioada a zilei, cel mai bine este sa ramai intr-o zona umbrita si sa porti imbracaminte de protectie.

Sfatul #5

Daca stai foarte mult timp in apa, risti sa ai arsuri solare. Razele soarelui se reflecta in apa si sunt amplificate pe corpul tau. Foloseste o lotiune cu protectie solara, chiar si cu un SPF scazut, de fiecare data cand intri in apa. Alege o crema rezistenta la apa, dar nu uita sa o reaplici cand iesi din apa si la fiecare 2-3 ore.

Sfatul #6

Palariile si tricourile lejere ofera un strat suplimentar de protectie pentru pielea ta. Asigura-te ca le ai mereu cu tine pentru a proteja pielea de cantitati excesive de soare. Acest lucru este deosebit de important daca iti petreci o mare parte din timp in aer liber, faci sport sau stai in gradina.

Sfatul #7

Daca faci sport sau lucrezi in aer liber, cu siguranta transpiri. De aceea trebuie sa folosesti o lotiune de protectie solara rezistenta la activitati intense. Nu uita sa reaplici lotiunea la cateva ore.

Sfatul #8

Persoanele cu pielea foarte deschisa trebuie să fie deosebit de precaute atunci cand se expun la soare pentru perioade lungi de timp. Acelasi lucru este valabil pentru persoanele cu pielea sensibila care se ard cu usurinta sau se bronzeaza greu. Persoanele cu pistrui sau cu un numar mare de alunite ar trebui sa ia, de asemenea, masuri de precautie suplimentare atunci cand petrec mai mult timp la soare. Oamenii care se incadreaza intr-una din aceste categorii sunt supusi unui risc mai mare de a dezvolta cancer de piele. Copiii sub varsta de 16 ani si persoanele cu un istoric familial de cancer de piele ar trebui sa evite expunerea la cantitati excesive de soare.

Sfatul #9

Daca ai pielea sensibila, asigura-te ca iti achizitionezi o lotiune care nu va irita pielea. Australian Gold iti pune la dispozitie gama de produse cu SPF care se bazeaza pe ingrediente naturale si nu contin coloranti, parabeni sau alcool.

Un bronz aramiu intens este foarte atractiv si iti ofera o stralucire sanatoasa. Urmeaza aceste reguli simple pentru a te asigura ca pielea ta este intr-adevar sanatoasa si nu sufera daune majore datorita expunerii neprotejate la soare.
Exit mobile version