Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Cum sa faci promotii de Black Friday in salonul tau de bronzare

promotii salon bronzare

Inca nu e prea tarziu sa demarezi o Promotie de Black Friday. De fapt, de ce nu ai face in fiecare vineri din decembrie un „Black Friday” la salonul de bronzare?

Iata cateva idei simple de promovare pe care le poti pune in aplicare in urmatoarele zile.

Creaza atmosfera de Black Friday

Decoreaza salonul de bronzare cu diverse obiecte de culoare neagra, culori neon si alte articole care sa ataga atentia. Clientii vor observa acest lucru si vor fi curiosi care este oferta ta de nerefuzat.

Ore extinse in zilele de Black Friday

Poti prelungi programul salonului tau pentru a te asigura ca toti doritorii au timp sa achizitioneze serviciile sau produsele oferite de tine in promotie. Poti oferi reduceri si in zilele urmatoare (sambata si duminica) dar cu procente mai mici fata de Black Friday. Acest lucru incurajeaza clientii sa vina de Black Friday pentru a obtine cele mai bune oferte, dar le oferi posibilitatea sa beneficieze de reducere si celor care nu au ajuns la timp.

Idee de promotie

Ofera o sedinta sau un abonament de bronzare gratuit unui client care achizitioneaza o lotiune –  stabileste tu in ce suma sa se incadreze lotiunea respectiva. De exemplu, pentru un plic de lotiune de 15 ml care are o valoare de 20 lei, poti oferi o sedinta de bronzare, gratuit.

Asigura-ti un stoc de creme pentru bronzare special pentru aceasta ocazie si promoveaza oferta in salonul tau, cat mai vizibil. Nu uita sa afisezi oferta si pe site-ul tau web sau pe conturile de social media.

Prin aceasta promotie, vei avea doua avantaje:

Inca o idee de promovare

De Black Friday, poti oferi doua saptamani de bronzare la jumatate din pretul pe care il practici in mod normal. Poate ti se pare ca vei iesi in pierdere, dar cu siguranta vei atrage noi clienti, care dupa ce se conving de calitatea serviciilor tale, vor reveni in salonul tau. Multi clienti vin intr-un salon de bronzare inainte de sarbatorile de iarna doarind sa abtina un bronz de baza. Majoritatea revin si devin clienti fideli ai salonului, pentru ca doresc sa arate bine indiferent de anotimp. Avantajele tale sunt, din nou, evidente: vei avea clienti si in luna decembrie si iti ofera posibilitatea sa vinzi si alte produse (de exemplu lotiuni de hidratare sau lotiuni cu factor de protectie solara, pentru clientii care iti spun ca vor merge la schi).

Extinde promotiile de Black Friday si on-line

Posteaza pe pagina de Facebook (exemplu pagina FB) sau Instagram a salonului tau oferte speciale pentru oricine care impartaseste postarea ta.

Totusi, limiteaza ofertele la luna Decembrie. Promotiile care se extind pe o perioada prea lunga vor pierde interesul clientilor.

Fii creativ/a!

Indiferent ce idee ai, poti fi creativ atunci cand gandesti o promotie. Poti stabili intervale diferite de desfasurare sau produsele si serviciile pe care le oferi. Fiecare proprietar de salon trebuie sa adapteze aceste oferte pentru a se potrivi clientilor salonului.

Noi iti oferim aceste sfaturi dar si multe alte informatii pretioase, in speranta ca te vor ajuta sa ai o afacere de succes.
Daca ai vreo sugestie de promovare a saloanelor de bronzat, asteptam sa ne scrii.

SPOR LA CLIENTI!

Exit mobile version