Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Cum sa iti prelungesti bronzul

Prioritatea ta este sa iti mentii pielea stralucitoare cat poti de mult dupa ce te bronzezi. Exista un numar de lucruri pe care le poti face si care prelungesc durata bronzului tau. Iata mai jos cativa pasi pe care ii poti urma pentru a-ti ingriji bronzul obtinut la solar sau prin pulverizare.

Fa un dus rece

Cele mai indicate dusuri pentru intretinerea bronzului sunt cele reci sau caldute. Apa fierbinte poate deshidrata pielea. Astfel, aceasta se exfoliaza mai repede.

Hidrateaza-te

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru un bronz de durata este sa iti hidratezi pielea. Hranirea zilnica a pielii contribuie si la aspectul natural al bronzului.

Bea multa apa

Daca bei apa suficienta, bronzul tau rezista o perioada mai lunga pentru ca pielea este hidratata. Pielea are tendinta de a se descuama in momentul in care nu este hidratata suficient. De aceea, hidratarea din interior este la fel de importanta ca cea venita din exterior. Cresterea aportului de apa iti mentine pielea catifelata si fina. In plus, daca bei mai multa apa, celulele epidermei isi prelungesc si ele durata de viata.

Foloseste un bronzant cu efect intarziat

Poti sa mentii aspectul proaspat al bronzului folosind dupa sedinta, un bronzant intarziat. Aceste produse au un continut mare de Aloe Vera pentru un efect indelungat. De asemenea, cantitatile reduse de DHA continute intuneca bronzul in timp.

Consuma mai multe alimente bogate in beta caroten

Ceea ce mananci poate avea efect asupra duratei bronzului tau. Opteaza sa incluzi in dieta mai  multe alimente bogate in beta caroten. Exista mai multe studii realizate pentru a identifica alimentele bogate in beta caroten care dau un aspect natural al bronzului. Morcovii, caisele si cartofii dulci se numara printre alimentele bogate in beta caroten pe care le poti introduce in dieta.

Exfoliaza

Exfolierea este ceva ce trebuie facut in mod regulat, in special inainte de aplicarea oricarui autobronzant. Cand iti exfoliezi pielea, indepartezi toate celulele moarte care pot da un aspect tern. Exfolierea confera un efect radiant si creeaza o baza fina pe care poti aplica lotiunea preferata de bronzare.

Exit mobile version