Loţiuni pentru: bronzul vieţii tale ! viaţa bronzului tău !

Australian Gold® este cel mai recunoscut brand de loțiuni de bronzare indoor. Australian Gold® oferă produse care se potrivesc la nevoile, stilul de viață, bugetul și preferințele oricărui client. Este o parte integrantă a moștenirii bronzării interioare.

Produsele Australian Gold®  continuă să ofere o calitate superioară a bronzării, folosind ingrediente exotice australiene și uleiuri hrănitoare, cu rețete unice care să asigure ca oricare client să poată să obțină cea mai întunecată culoare posibilă.

Australian Gold Charmingly Black

40X Super-Natural Bronzer este o combinație dintre caramel și coajă de nuc negru, combinație ce ajută la a induce pigmentarea pielii pentru obținerea de rezultate imediate de culoare, în timp ce extractul de indigo sălbatic conferă culorii un impuls suplimentar pentru rezultate mai rapide și mai durabile.

Potion of Protection este un amestec decadent de caffeină, extract de coacăz negru și glicerină, ingrediente care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și combat radicalii liberi pentru un aspect amețitor.

Vitamin Elixir este o combinație superioară de vitamina A, vitamina B5 și vitamina E, vitamine despre care se știu că oferă efecte hidratante deosebite pielii,
contribuind totodată la calmare, pentru obținerea de o piele suplă și radiantă.

Enticing Hemp Seed Oil conține echilibrul optim de Omega 3 și, de asemenea, 6 acizi grași esențiali care ajută la condiționarea și hidratarea pentru o strălucire tinerească.

ATO Defense folosește uleiul de arbore de ceai australian pentru a preveni apariția mirosului de după bronzat.

Parfum: Tropical Mist

Australian Gold Heavy Metal

20th Dimension Power Ballad Dark Bronzer combină un amestec instant intens de culori, incluzând melanina, nuca neagră, mahakanni și caramelul cu un nivel generos de DHA cu eritruloză pentru a oferi un bronz instant, perfect cu efect de durată, fără imperfecțiuni.

Hardcore Skincare Fusion este o compoziție luxoasă de ingrediente, inclusiv opal, potasiu și magneziu, care ajută la promovarea sănătății optime a pielii și hrănesc pielea în vederea obținerii un ten mai tineresc și strălucitor.

Bio-Active Bronzing Minerals sunt derivate natural din sare de mare și conțin 92 de minerale esențiale care ajută la hidratare și revitalizare pentru o nuanță de bronz fără cusur.

Flawless Finish folosește un polimer natural care face ca pielea să capete în final senzația fină al pudrei.

After-Tan Odor Inhibitor stabilizează pH-ul pielii, inhibând iritațiile și mirosurile neplăcute, asigurând în același timp hidratarea, netezimea  pieii cât și strângerea porilor.

Nu conține parabeni.

Parfum: Mango Madness

Australian Gold Hemp Nation Agave & Lime Body Lotion

Margarita Mix amestecă frunza de agave, lime și sare de mare care conferă un feeling de liniștire și întinerire pentru o piele strălucitoare și netedă.

DermaDark® Bronzer este un potențitor puternic natural de culoare, care ajută la crearea treptată a culorii cu utilizarea zilnică.

Hydrating Complex este un amestec decadent de ulei de semințe de cânepă pur și alte ingrediente de hidratare ale pielii, care se absorb rapid pentru a e hidrata și a lăsa pielea moale la atingere.

HydraRich™ Blend este ultimul trio de hidratare al untului de shea, jojoba și glicerinei, care lucrează pentru a hidrata și a bloca umiditatea pielii.

Age Defying Blend folosește o fuziune super puternică de Vitamine E și B3 care oferă protecție naturală împotriva semnelor îmbătrânirii.

Soft Focus Effect folosește microsferele Soft Focus care împrăștie lumina pentru a ajuta la diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Fără Parabeni.

Australian Gold Hemp Nation Agave & Lime Body Scrub

Exfoliating Body Scrub este formulat cu piatră ponce măcinată fin care exfoliază pielea, pregătind-o pentru o culoare frumoasă.

Margarita Mix îmbină perfect frunza de agave, lime și sarea de mare, ingrediente care oferă o piele liniștitoare și întinerire pentru o un aspect strălucitor.

Pure Hemp Seed Oil  conține echilibrul optim de acizi grași esențiali Omega 3 și 6 care ajută la condiționarea și hidratarea pielii pentru o strălucire radiantă și tinerească.

Glicerina este un agent de legare a apei care ajută la protejarea și sigilarea umidității pe piele pentru o culoare mai întunecată de lungă durată.

Fără THC,  parabeni,  sulfați, coloranți adăugați.

Parfum: Agave & Lime

Australian Gold Hot! Hybrid

Aloe-base (primul ingredient listat) folosește un nivel ridicat exclusiv al industriei de gel de aloe vera, concentrat care ajută la vindecarea, calmarea și hidratarea pentru o piele sănătoasă și netedă.

Maximum Tanning Energy™ Intensifier este o combinație de uleiuri omega pentru bronzuri întunecate și extracte de plante, care lucrează împreună pentru a ajuta la îmbunătățirea capacității naturale ale pielii de a reține umiditatea și de a promova o culoare întunecată și de lungă durată.

Red Light Collagen Boost utilizează ingrediente superioare de îngrijire ale pielii, inclusiv peptide bogate în aminoacizi care ajută la promovarea sintezei proteinelor și ajută la furnizarea de sprijin pielii; aceste peptide sunt, de asemenea, cunoscute pentru ajutorul dat la stimularea producției de colagen și elastină, care la rândul lor ajută la îmbunătățirea netezimii generale a pielii.

Antioxidants & Skincare este o fuziune a vitaminelor A, C și E cu Pro-Vitamina B5 care ajută la furnizarea protecției pielii și combate radicalii liberi și alți factori de mediu pentru obținerea unei străluciri orbitoare, în timp ce squalanul și alantoina ajută la creșterea netezimii pielii și asigură calmarea și hidratarea pielii pentru un ten moale, tineresc.

ATO Defense   folosește uleiul de arbore de ceai australian pentru a preveni apariția mirosului de după bronzat.

Parfum: Classic CocoaDreams

Australian Gold Infamous

Eighth Dimension Bronzer  este un amestec extraordinar de bronzere, incluzând DHA, coaja de nucă neagră și caramel, componente care oferă o culoare instantanee și o culoare degajată treptat, care continuă să se dezvolte timp de 24-72 de ore pentru obținerea de cea mai întunecată culoare posibilă.

Iridescent Body Blush este un amestec unic de ingrediente despre care se știe că energizează pielea pentru rezultate optime de culoare, în timp ce înmoaie și hidratează pielea, pentru obținerea de tonuri perfecte, înroșite. Licărirea lucioasă oferă un aspect sofisticat pentru o strălucire luminoasă și orbitoare.

Ultra-Toning Blend combină extractul de cafeină și ginseng pentru a ajuta la tonifiere și strălucire în vederea obținerii unui ten vibrant, strălucitor.

Conditioning Complex permite uleiului de semințe de cânepă și vitamina A să lucreze împreună pentru a ajuta la protejarea și întărirea pielii pentru un aspect radiant și tineresc.

ATO Defense folosește uleiul de arbore de ceai australian pentru a preveni apariția mirosului de după bronzat.

Parfum: Zen Passion

Australian Gold Party Animal

Exotic Dark Intensifier este un amestec special de tirozină și ulei de nucă de cocos care lucrează împreună pentru a îmbunătăți culoarea închisă, cu dezvoltare rapidă și rezultate naturale de lungă durată.

Native Nutritional Complex valorifică puterea deșertului australian cu o combinație puternică de fructe exotice care ajută la hrănirea și calmarea pielii, oferind în același timp o putere puternică de antioxidanți care protejează împotriva stresului oxidativ.

ColorGuard Plus Tattoo Technology este un amestec luxos de iarba tigrului și unt de cacao care hidratează profund și protejează pentru tatuaje mai vibrante.

Purrfection Finish Primer utilizează un polimer natural combinat cu un agent de strălucire pentru a ajuta la completarea imperfecțiunilor și chiar a tonului pielii pentru o nuanță bronzată moale, purrfectă.

ATO Defense folosește uleiul de arbore de ceai australian pentru a preveni apariția mirosului de după bronzat.

Parfum: Wild Berries & Lavender (la fel ca Hemp Nation Wild Berries & Lavender )

Australian Gold Smooth Legs

Ultra-Dark Leg Bronzer amestecă impecabil melanina și caramelul cu un nivel ridicat de DHA și Eritruloză pentru a oferi rezultate instantanee ale culorii și cea mai întunecată culoare dezvoltată posibil.

Sleek Shave Minimizer este un amestec lucios de agenți botanici și hidratanți care ajută la reducerea frecvenței de bărbierit, lucrând la diminuarea creșterii părului și la minimizarea aspectului foliculilor de păr, în timp ce etanșează în umiditate pentru rezultate elegante.

Toning Complex folosește o combinație de uleiuri, unt de shea și stevia pentru a ajuta la tonifiere în timp ce promovează pielea hidratată, condiționată și netedă.

Powder Perfect Finish folosește un polimer natural de amidon de porumb și alantoină pentru a oferi picioarelor o senzație de satin.

ATO Defense este formulat pentru a preveni apariția mirosului de după bronzat, contribuind, de asemenea, la deodorizarea și calmarea pielii pentru o senzație reîmprospătată.

Parfum: Tropical Amber