Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Motive pentru care clientii sa vina in salonul tau de bronzare

Motive pentru care clientii sa vina in salonul tau

Pe măsură ce înaintăm către lunile de vacanţă, majoritatea saloanelor de bronzare din întreaga ţară intră într-un sezon mai lent. Apreciază aşadar fiecare client şi caută modalităţi ieftine de creştere a vânzărilor din salonul tău, în aceste luni.

Iată câteva motive:

Obiectivul principal este să găseşti motivele pentru care clienţii aleg să vină în timpul lunilor de vară în salonul tău de bronzare. Îţi recomandăm ca, în loc să încerci să vânzi aceleaşi loţiuni pentru bronzarea la solar, să îţi diversifici gama de produse, aducând loţiuni cu factor de protecţie solară şi loţiuni de întreţinere.

Primul mod de a vă face clienţii să revină la tine este să îi educi cu privire la importanţa hidratării. Găseşte un mijloc de promovare lowcost, cum ar fi social media, pentru a-ţi educa clientul cu privire la importanţa hidratării pielii. Experienţa spune că, dacă tu îi dai toate informaţiile clientului, astfel încât să fie uşor de înţeles, acesta va cumpăra de la tine. Atunci când educi clientul, asigură-te că îi vorbeşti despre caracteristicile produsului şi ce beneficii îi va oferi.

Povesteşte-i clientului ce înseamnă stabilirea unei baze de bronzare în salonul tău în cursul săptămânii înainte de a ieşi în weekend la plajă sau la iarbă verde. Vara, toată lumea doreşte să fie bronzată şi să arate excelent, fără să aibă grija arsurilor solare.

Un plus de valoare pentru salonul tău, ar fi bronzarea prin pulverizare. Un bronz prin pulverizare le poate oferi clienţilor tăi culoarea pe care o caută fără efort şi fără expunere la UV. Acest tip de bronzare este perfect pentru cei care sunt foarte ocupaţi, deoarece bronzarea prin pulverizare poate fi făcută de obicei săptămânal şi durează doar câteva minute.

În concluzie, pe măsură ce înaintăm către sezonul estival, trebuie să abordăm promovarea salonului în mod diferit. Găseşte modalităţi pentru a satisface nevoile clienţilor în timpul lunilor de vară. Distrează-te făcând asta şi asigură-te că găseşti motive pentru a aduce clienţii în salonul tău.

Exit mobile version