Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Noul aparat de bronzare Luxura VEGAZ

Noul aparat de bronzare Luxura VEGAZ

Noul Luxura VEGAZ este superb atât în ceea ce priveşte design-ul cât şi în dimensiuni! Fiecare detaliu al acestui aparat de bronzare premium este bine luat în considerare, proiectat şi îmbunătăţit pentru a completa perfect celelalte detalii.

Dezvoltarea tehnică a dus la o eficienţă energetică uimitoare. Inovaţiile inteligente au îmbunătăţit caracteristicile deja apreciate, cum ar fi Sound-Around cu Bluetooth, controlul climatizării şi controlul IP.

Iluminare cu LED

VEGAZ deţine cu siguranţă premiera mondială a tehnologiei UV-LED pentru aparatele de bronzare de ultima generaţie. Special dezvoltat pentru o creştere masivă a performanţei în spectrul de lumină decisive, VEGAZ UV-LED TANNING BOOSTER stabileşte un nivel complet nou de bronzare facială. Efectul de bronzare devine imediat vizibil şi este îmbunătăţit. O caracteristică unică suplimentară a acestei inovaţii tehnice: lumina cu LED-uri este distribuită complet uniform şi optim pe întreaga zonă a feţei, datorită unei carcase reflectorizante unice.

Bronzarea umerilor

Aparatul de bronzare VEGAZ rezolvă fiecare provocare a bronzării pe care aţi cunoscut-o vreodată, lumina UV ajungând inclusiv pe zonele corpului care se bronzează mai greu. Perfect încorporate în design, lămpile integrate funcţionează împreună cu noul sistem de reflectare din zona gâtului. Astfel, se pot obţine performanţe perfecte de bronzare în zona gâtului şi a umerilor.

IP Control 2

Acest sistem de control al puterii inteligente garantează o expunere optimă la UV de 0,3 W / m2, conform reglementărilor UE, pe toată durata de viaţă a lămpilor. Controlul IP extinde durata de viaţă a tuburilor UV şi asigură o ieşire optimă consistentă pe parcursul întregului ciclu de viaţă. În plus, noul sistem IP Control 2 face posibil controlul fiecarui tub în mod individual, astfel încât tuburile care sunt mai departe de corp sunt alimentate cu mai multă putere pentru a compensa distanţa. Acest lucru asigură că fiecare parte a corpului primeşte aceeasi expunere de 0,3 W / m2. Mai mult decât atât, aceasta conduce la economii de energie de până la 25% pentru funcţionarea lămpilor.

Premium Maxlight

Inovaţia lămpilor Maxlight PREMIUM – pioniere în toate privinţele. Datorită utilizării de fosfor albastru special, tuburile UV PREMIUM creează o lumină albastră profundă într-un spectru de lumină inventiv, cu un echilibru optic UVA şi UVB. Aceasta are ca rezultat o pigmentare extraordinară intensă. În plus, lămpile Maxlight PREMIUM produc un echilibru tehnic superior UV pe întreaga lungime a lămpii, pentru un bronz frumos şi uniform.

Combinaţia de lumină

VEGAZ îmbină lămpile inovatoare Maxlight PREMIUM Blue cu lămpi PREMIUM Red, combinând bronzarea intensă cu un concept de îngrijire a pielii. Spectrul de lumină şi poziţionarea lămpilor albastre şi roşii sunt perfect potrivite pentru a asigura un bronz frumos, intens.

Comfort sporit

Datorită noii interfeţe inovative online unice, comunicarea wireless cu VEGAZ este noul standard. Alături de actualizările de software, MyLuxura Online-Portal, special dezvoltat în acest scop, oferă o mare cantitate de date într-o zonă sigură de conectare. Acest lucru este de o valoare nepreţuită pentru întrebări legate de service, utilizare fără probleme şi analiză. Toate datele importante sunt pregătite pentru a fi descărcate imediat pentru diagnosticarea unităţii. Disponibil oriunde te afli, datele tale sunt prezentate clar. MyLuxura permite fiecărui aparat de bronzare Luxura Vegaz să se conecteze la internet prin WLAN sau LAN. De asemenea, personalul tehnic poate să citească starea aparatului şi să stabilească parametrii de la distanţă.

Ambianta optima de relaxare

VEGAZ vă permite acum să redaţi muzica wireless de pe orice telefon inteligent prin Bluetooth. Există chiar şi un spot special de smartphone în designul uimitor! Ecranul intuitiv Luxura face ca selectarea muzicii şi a volumului să fie foarte uşoară. VEGAZ oferă o colecţie de melodii complet 3D şi o conexiune WLAN pentru redarea radioului pe Internet. În plus, Sound Around Plus include două carduri SD preinstalate, oferind două canale suplimentare de muzică internă. SoundAround Plus vine standard cu My MP3 şi SmartVoice.

Climatul perfect

Confortul persoanei care se bronzează nu ţine doar de alegerea muzicii preferate. În aparatul VEGAZ poţi controla şi temperatura şi aerul condiţionat. Clientul îşi poate stabili o temperatură preferată pentru întreaga sesiune de bronzare, poate selecta suplimentar o temperatură mai mică în timpul bronzării şi poate controla cantitatea de aer. Datorită Qsens, se poate bucura de o ceată de vapori răcoritoare, în timp ce Xsens III va încânta simţurile cu o gamă de 3 arome speciale.

Află mai multe detalii şi preţuri de la specialistii nostri.

Exit mobile version