Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Pregateste-te de sarbatori – ghid de marketing

Marketing de sarbatori in saloanele de bronzat

Pregateste-te de sarbatori

Pe masura ce se apropie sarbatorile de iarna, este necesar sa te pregatesti pentru cea mai aglomerata si mai oportuna perioada a anului pentru cresterea vanzarilor de sedinte de bronzare si de ce nu si a produselor de ingrijire.

Iata cateva modalitati prin care poti aduce venituri suplimentare in salonul tau de bronzare.

 

Desen de vacanta

Decembrie este un moment potrivit pentru a face un concurs de forma: “Intra si Castiga!” Gandeste-te la un premiu care sa motiveze publicul sa participe, darr care sa iti aduca noi adrese de e-mail valoroase. Este o modalitate foarte buna de a incepe o relatie on-line cu noi clienti.

 

Bauturi calde si aromate

Poti oferi o bautura calda de sezon, un gest care pe tine nu te costa aproape nimic, dar face o declaratie uriasa. Costul este minim, clientii vor fi placut surprinsi, iar salonul tau va fi parfumat cu arome de iarna! Ofera-le oaspetilor cateva optiuni de bauturi, cu mici fursecuri sai prajiturele: cacao fierbinte cu bezele, cafea cu scortisoare si o bucatica de turta dulce, ceai fierbinte cu afine si un biscuite cu unt si zahar.

Cadouri personalizate

O alta modalitate de a iti face promovare, sunt micile cadouri utile, de exemplu, canile personalizate cu logo-ul tau. Le poti oferi inainte de Craciun clientilor premium sau celor care isi fac un abonament pentru anul urmator.

Acestea sunt doar cateva idei, dar daca voi aveti si alte idei utile de promovare a salonului de bronzare, le puteti impartasi aici pentru comunitatea celor pasionati de aceasta afacere. Asteptam comentariile voastre!

 

Exit mobile version