Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Top lotiuni de bronzare la solar

Top lotiuni de bronzare la solar

Evenimentele speciale cum ar fi balurile și nunțile îi fac pe clienții tăi să caute modalități de a își schimba aspectul. Ședințele de bronzare sunt un factor major în planul general de îmbunătățire a aspectului fizic. Un bronz auriu îi oferă oricui un aspect sănătos ca sărutat de soare, care adaugă strălucire și elimină lookul pal și tern al unei pieli nebronzate.

Majoritatea clienților tăi se pregătesc pentru vacanțe tropicale și plaje însorite, cu câteva sesiuni de bronzare la solar. Pentru a profita la maximum de aceste sesiuni de bronzare, recomandă-le să folosească o loțiune de bronzare sau un accelerator pentru bronzare. Ingredientele din loțiunile de bronzare susțin pigmentarea, iar diferitele uleiuri asigură protecția pielii și hidratarea sa. Bronzarea fără soare le va oferi clienților tăi bronzul dorit fără expunerea excesivă la razele UV ale soarelui.

Există două categorii comune de loțiuni de bronzare. Ambele conțin ingrediente hidratante pentru menținere supleții pielii. Rețineți că aceste produse nu protejează pielea la soare – nu conțin factor de protecție solară – iar loțiunile de bronzare în aer liber (cu SPF) nu vor fi eficiente în aparatele de bronzat. Pentru a proteja aparatul de bronzat dintr-un salon, recomanda-le clienților tăi să nu utilizeze niciun produs care conține ulei mineral. Uleiul mineral se găsește în multe produse de hidratare cosmetice, inclusiv în uleiul pentru copii și are efecte negative asupra plăcii acrilice a aparatului de bronzare.

Loțiuni care stimulează circulația

Produsele ce conțin ingrediente care măresc fluxul sanguin la nivelul pielii, creând senzația de furnicături. Scopul produsului este de a accelera procesul de bronzare. Este indicat să îți informezi clienții cu privire la acțiunea acestor loțiuni, deoarece în primele câteva sesiuni de bronzare, ar putea apărea senzația de arsură pe piele pentru câteva minute. Intensitatea furnicăturilor va scădea treptat în timpul sesiunii iar la ședințele ulterioare vor deveni mai puțin intense. Pielea poate fi roșie după bronzarea cu un accelerator cu tingle și poate să rămână roșie timp de câteva ore. Treptat, însă, va apărea o nuanță frumoasă de bronz care să înlocuiască roșeața. Unele produse produc mai mult „căldură” decât altele. Unii oameni tolerează senzația de încălzire foarte bine, dar alții nu.

Loțiuni cu bronzanți

Aceste produse conțin în general DHA care în contact cu pielea vor produce un bronz arămiu. Acestea funcționează cel mai bine atunci când sunt utilizate pe o piele deja bronzată. Agenții bronzanți ajută la închiderea nuanței unui bronz și adaugă o strălucire în plus la culoarea acestuia. Mâinile trebuie șterse imediat după aplicare, pentru a preveni apariția petelor.
Loțiunile cu bronzați conțin ingrediente de îngrijire a pielii, astfel încât aceasta va fi netedă și hidratată după bronzare. Menținerea suplă a pielii este importantă pentru a menține aspectul unei culori uniforme pentru o perioadă mai lungă.
Loțiunile cu DHA necesită experimentarea deoarece chimia și pigmentul pielii sunt diferite pentru toată lumea. Modul în care pielea reacționează la bronzare poate fi diferită de persoană la persoană și se recomandă testarea loțiunilor de aest tip înainte de utilizarea pe tot corpul.

În concluzie

Există mai multe avertismente care trebuie luate în considerare atunci când se utilizează orice loțiune de bronzat la solar, așa ca este bine să îți informezi clienții despre aceastea înainte de a se expune:

Înarmat cu informații bune și produse de calitate, vei putea face față cu brio cerințelor clienților tăi și le vei putea oferi cele mai bune produse de pe piață de la Australian Gold.

Descoperă AICI gama de loțiuni perfectă pentru salonul tău de bronzare.

Exit mobile version