Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Bronzarea la solar

bronzare layout

Fiindca sezonul estival este departe, poti merge la salonul local de bronzare pentru un aspect fizic placut in orice anotimp. Daca nu ai mai fost la un salon de bronzare pana acum, iti recomandam sa te informezi inainte de a lua o decizie cu privire la utilizarea solarului.

Beneficiile solarului

Riscurile solarului

Bronzul poate fi ceva foarte relaxant pentru o multime de persoane. Poate ca ai multe nelamuriri cu privire la mersul la salon pentru prima data. Poate nu stii daca iti trebuie cu adevarat lotiuni de bronzare, protectie pentru ochi, la ce solar sa mergi si multe altele.  Cei mai multi consultanti din saloane te pot ajuta sa gasesti raspunsuri la aceste intrebari, insa exista si cativa care nu au habar.

Ce haine sa alegi pentru solar?

Poarta orice consideri tu confortabil, dar tine cont de dungile care vor aparea daca vei avea un costum de baie sau lenjerie intima.

Ce lotiune sa folosesti?

Exista o multime de lotiuni foarte bune pe piata de astazi. Gandeste-te ce vrei sa obtii cand utilizezi o lotiune.

Este necesara protectia pentru ochi?

Expunerea excesiva la razele UV iti poate afecta ochii. Daca inchizi ochii sau daca ii acoperi cu un servetel, nu vei avea destula protectie. Multe saloane ofera ochelari de protectie de unica folosinta care se lipesc pe pleoape. O alta optiune este sa cumperi o pereche de ochelari. Multi dintre acestia au un elastic care ii fixeaza. Multe saloane nu verifica daca ai ochelari de protectie inainte sa intri in solar si nimeni nu va veni dupa tine in cabina ca sa se asigure ca ii porti. Protejarea ochilor este responsabilitatea ta.

Cat sa mergi la solar si ce solar trebuie sa folosesti?

Timpul petrecut la solar trebuie masurat in functie de fototipul tau. Consultantele din salon te pot ajuta sa iti identifici tipul de piele. Daca te arzi foarte usor, ar fi bine sa incepi cu 5 minute de expunere la solar.

Daca cele 5 minute nu iti provoaca arsuri, poti mari timpul de expunere la 7 minute la urmatoarea sedinta si poti continua sa adaugi cate doua minute de fiecare data. Daca incepi sa observi arsuri, mai asteapta inca o zi sau doua pana la umatoarea sedinta. Este posibil sa te bronzezi fara sa te arzi! Saloanele de bronzare au mai multe tipuri de solare. Nivelul solarului determina cantitatea de raze UV, prin urmare si timpul in care te vei bronza. Aceste niveluri incep de la 1 si ajung pana la 4. Solarele pot fi orizontale, verticale si chiar cu lampi laterale pentru a te ajuta sa te bronzezi mai bine. Toate solarele au aceleasi calitati, depinde de ce iti place tie. Daca ai multa energie, alege un solar vertical, in care te poti misca sau dansa. Solarele orizontale sunt mult mai relaxante totusi si te vei bronza mai rapid pe picioare. Incearca ambele variante si vezi care ti se potriveste sau alterneaza-le.

Misca-te

Cand mergi la bronzat, nu sta nemiscata intreaga sedinta. Pe langa faptul ca vei amorti, pielea neatinsa de razele UV nu se va bronza.  Incearca urmatorul lucru: inclina capul in sus sau inainte pe perna. Este cam acelasi lucru cu folosirea pernelor din dotare de la salon. Tine cont de orice cute formate pe gat in aceasta pozitie.  Daca observi cute, pielea din acea zona nu va fi expusa la lumina UV si va crea o dunga deschisa (dungi nebronzate) pe suprafata gatului. De aceea este necesar sa schimbi usor pozitia in timpul procesului de bronzare.

Exit mobile version