Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Întreținerea și igiena aparatelor de bronzat

mentenanta_solar

Întreținerea și igiena aparatelor de bronzat

 

Dacă am intrat pe tărâmul afacerilor, întotdeauna trebuie să ne gândim la lucruri, chiar și mărunte, dar care contează extrem de mult, pentru a ne îmbunătăți imaginea în fața clienților și de altfel și în fața concurenței.  În unele afaceri, care au ca obiect înfrumusețarea, întreținerea, îngrijirea, vindecarea, etc. al corpului uman, lucrul care contează cel mai mult este igiena! Igiena este oarecum cartea de vizită a unei astfel de afaceri.

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul, și având în vedere cele menționate mai sus, astăzi vă vom delecta cu câteva sfaturi privind igiena și mentenanța aparatelor de bronzat, fie că sunt aparate verticale sau aparate orizontale, pentru că nouă ne pasă de clienții noștri.

Și să începem cu începutul, pentru ca imaginea noastă să fie impecabilă și aparatele noastre trebuie să fie într-o stare impecabilă într-o ambianță plăcută, primitoare. Astfel, igiena și atmosfera din salon sunt primele lucruri care vor pune în funcțiune niște simțuri. Trebuie să ne asigurăm că acestea sunt cele care oferă o senzație de siguranță, de bine, de relaxare, primitoare. Aceste lucruri sunt oferite de ambianță: felul în care  arată salonul, elementele de design, combinația dintre frumos și confortabil, apoi de igienă: unde și cel mai neînsemnat element contează, oferă siguranță și răsfăț. Pe lângă aceste elemente de confort, trebuie să asigurăm și buna funcționare a aparatelor pentru a obține rezultatele dorite și implicit satisfacția clienților.

Iată câteva sfaturi privind mentenanța aparatelor de bronzat.

Tuburile fac diferența

Cei din această branșă știm bine că tuburile UV au prestabilite un număr de ore de funcționare, în general între 500-800 de ore, aparatele de ultimă generație au în componența lor inclusiv un numărător al orelor de folosire. După epuizarea acestei perioade, acestea mai funcționează, în sensul că luminează, dar nu mai au efectul dorit. Astfel bronzare.ro recomandă înlocuirea tuburilor UV și lămpilor faciale, care funcționează pe același principiu, la epuizarea numărului de ore recomandat de către fabricant. Apoi, ca și în cazul întregii game de electronice și producătorul este foarte important. Trebuie să fim foarte atenți la alegerea producătorului atât la aparate cât și la consumabile, dat fiind faptul că, ne putem alege cu niște tuburi sau alte piese de schimb, care datorită unui marketing bun, sunt populare, dar oferă un randament slab, ceea ce ne va face costuri suplimentare și ne va afecta imaginea salonului în fața clienților. De aceea, având în vedere experiența noastră de ani de zile în acest domeniu, nu putem decât să vă recomandăm o gamă de produse fabricate în Germania, cu acea precizie cu care suntem obișnuiți de la ei, și anume gama Cosmedico. Și pentru ca totul să fie perfect, la schimbarea tuburilor mai trebuie să fim atenți și cum o facem pentru că mai sunt o serie de elemente care nu trebuie uitate în acest proces. Aici ne referim la curățarea locului unde vor fi amplasate tuburile, dat fiind faptul că aceste locuri, datorită folosinței și igienizării frecvente, se pot coroda, ceea ce duce la o durată de viață mult mai scurtă a noilor tuburi și la un randament slab al acestora. Apoi, se va măsura și calitatea tuburilor prin aparate de măsură omologate.

Pentru a nu da greș în acest sens, având în vedere prețul nu foarte ieftin al unui tub sau a unei lămpi, recomandăm apelarea la specialiștii din domeniu. Bronzare.ro asigură o gamă largă de produse pentru solarii, dar asigură și montarea și mentenanța aparatelor. Mai mult asigură și reciclarea tuburilor și lămpilor defecte, sau uzate, prin apelarea la firme acreditate în acest domeniu.

Nota bene: tuburile și lămpile emit o radiație mai puternică în primele 50 de ore de utilizare, de aceea este imperios necesar să informați clienții când tuburile și lămpile sunt în prima decadă a folosirii!

Alte piese de schimb

Este de știut faptul că aceste aparate de bronzat au și alte piese de schimb, care trebuie întreținute. În general, recomandăm încheierea unui contract de mentenanță cu o firmă cu tehnicieni atestați în domeniu, mai mult în conformitate cu normele OPC, acest lucru este imperios necesar. Tehnicienii de la bronzare.ro nu numai că vor întreține aparatele de bronzare dar pot face și anumite modificări pe aparate. Astfel, pot modifica ușor aspectul acestora pentru a oferi o experiență mult mai amplă clienților, și pot modifica aparatele din punct de vedere tehnic, prin îmbunătățirea performanței aparatelor sau din contră scăderea intensității acestora. Bronzare.ro dețin și o gamă largă de piese de schimb pentru aceste aparate și se pricep desigur și la tot ceea ce ține de partea mecanică a acestora.

Aspecte legate de igienă

Este absolut necesară igienizarea aparatelor după fiecare folosire! Aplicați produse de curățare și igienizare special concepute pentru aceste aparate, pentru a nu dăuna plăcilor acrilice, astfel nu numai că veți avea o imagine impecabilă în fața clienților dar veți prelungi și durata de viață a aparatelor. Recomandăm folosirea soluțiilor din gama Tegee Sol, o gamă perfectă de igienizare și protecție a aparatelor, folosită de majoritatea saloanelor din România.

Sperăm că și de această dată v-am fost de folos și vă stăm în continuare la dispoziție în aspectele de mai sus!

Exit mobile version