APARATELE DE BRONZAT
GENEREAZA PROFIT!

La ce profit te astepti? Care este bugetul tau? Care este publicul tinta?
Alege in functie de aceste criterii!

Aparate de bronzat noi

Logo Ergoline Romania roz
Distribuitor Ergoline Romania

SUN TECH РDISTRIBUITOR ERGOLINE ROMANIA

  • Cunostintele care ghideaza industria bronzarii
  • Brand de renume mondial cu tehnologii UV inovative
  • Design-uri exlusive si manopera excelenta
  • Fabricare precisa pentru valori ridicate de vanzare
Logo aparate de bronzat Hapro Luxura
Hapro Luxura Vegaz

SUN TECH – DISTRIBUITOR HAPRO LUXURA ROMANIA

Solutii profesionale de bronzare. Exista¬†modele de solarii verticale si orizontale, cu o gamńÉ larga de caracteristici optionale si variante fabuloase de culori.

Gama de aparate de bronzat Hapro-Luxura ofera solutii ideale pentru spatii inguste dar si luxoase, bugete reduse dar si extravagante.

logo MegaSun

SUN TECH – DISTRIBUITOR KBL MEGASUN ROMANIA

Solariile megaSun sunt considerate aparate de bronzat de clasa top pe nivel mondial. Design inovator si usurinta in utilizare este combinata cu finetea tehnica – intr-un singur cuvant megaSun. Poti sa alegi solariul tau preferat: cu functia de bronzare inviduala, bronzare in solar vertical cu funtii de fitness sau aparat orientat spre wellnes cu accelerator unic Collagen Booster.

Logo aparate de bronzat Soltron
Distribuitor Soltron Romania

SUN TECH РDISTRIBUITOR SOLTRON ROMANIA

Aparatele de bronzat¬†SOLTRON¬†sunt¬†dozńÉ reala de vitamine pentru salonul tau ‚Äď reimprospateaza simturile si ascut apetitul pentru o sedinta¬†de bronzare, in timp ce genereaza¬†incasari pentru salonul tau. O invitatie binevenita¬†pentru a castiga teren in fata concurentei. Grabeste-te si alege inaintea altora! Aparate profesionale cu un design extrem de atragator.

Aparate de bronzat Second Hand
si Reconditionate

O decizie importanta pe care un proprietar de salon trebuie sa o ia este daca sa achizitioneze aparate de bronzat reconditionate cand deschide un salon de bronzare nou.

Datorita valului mare de saloane care si-au inchis afacerea, au ramas multe aparate de bronzat second hand pe piata. Desi poti salva mii de lei in incercarea de a gasi un pret bun, daca nu esti pregatit corespunzator ai putea ajunge sa cheltui mult mai mult decat ti-ai propus pentru achizitionarea unui aparat de bronzare.

Cu o experienta vasta in domeniul vanzarii de aparate de bronzat, va putem sfatui pentru a lua cea mai buna decizie atunci cand sunteti in cautarea achizitionarii echipamentelor de bronzare.

Aparate de bronzat Second Hand

INTELEGEM si SUSTINEM afacerea ta!

Fii primul care afla cele mai noi idei de marketing si vanzari
dar si oferte speciale publicate in mod constant.