Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Merită să cumpărăm aparate de solar second hand?

solar second hand

Peste tot în lume există oameni care iubesc să stea la soare, pentru a obţine un minunat şi strălucitor bronz care să le scoată în evidenţă cele mai bune trăsături, făcându-i în acelaşi timp să pară ceva mai exotici. Progresul tehnologic a făcut ca un bronz frumos, uniform să fie mai uşor de obţinut cu ajutorul aparatelor de solar, indiferent de sezon, putând astfel să ne bucurăm şi de efectele benefice pe care bronzul le are asupra pielii, psihicului şi a întregului organism. Câteva dintre aceste efecte sunt: reducerea psoriazisului şi vindecarea ceva mai accelerată a leziunilor acneice, producerea vitaminei D la nivelul pielii, creşterea nivelului de endorfine în corp (relaxare), creşterea nivelului de energie şi o imunitatea crescută şi bineînţeles avantajul obţinerii unui bronz uniform.

Pentru ca un salon de bronzat să fie profitabil este fundamental să poată oferi servicii de o calitate corespunzătoare cerinţelor pieţei la preţuri cât mai competitive. Pentru atingerea acestui deziderat aparatul sau aparatele de solar utilizate joacă un rol fundamental. Nu trebuie să rămânem blocaţi în ideea că doar achiziţionând cele mai noi sau mai scumpe aparate am putea oferi clienţilor un bronz sigur şi de calitate. Aparatele de bronzat second hand sunt o alternativă viabilă, în principal pentru cei care sunt la început de drum, dar şi pentru cei care doresc să se extindă prin achiziţionarea mai multor aparate de solar. Mai ales dacă e să ne raportăm la faptul că aparatele de bronzat noi se devalorizează destul de repede, iar un aparat de solar la mâna a doua se găseşte adesea la aproximativ jumătate de preţ.

Valoarea investiţie poate varia de la câteva zeci de mii de lei, până la sute de mii, în funcţie de tipul de echipament profesional de bronzare pentru care se optează. Ar fi de dorit ca atunci când avem în vedere achiziţionarea unui aparat de solar la mâna a doua, să abordăm această decizie ca pe o investiţie. Una dintre investiţiile esenţiale în cazul unui salon de bronzat, fără aparatele de solar necesare desfăşurarea activităţii unui astfel de salon ar fi imposibil de realizat.

Pe piaţă există o multitudine de solare de bună calitate, dar şi cele de o calitate îndoielnică sau chiar inferioară se pot întâlni adesea. Majoritatea saloanelor de bronzare sunt extrem de sigure, dar se pot produce şi diverse erori sau accidente, datorate fie unei neglijenţe sau chiar greşeli în operarea aparatelor de solar, fie datorate unor defecţiuni ale acestora. O asigurare care să protejeze afacerea de răspundere e o soluţie care să protejeze afacerea.

Costurile asociate deschiderii unui salon ce oferă servicii de bronzare nu sunt deloc neglijabile, astfel încât varianta achiziţionării unuia sau mai multor aparate de bronzare second hand ar putea să fie una dintre cele mai potrivite. Ea permite economisirea unor sume importante care pot fi investite pentru acoperirea altor nevoi ale companiei cum ar fi aceea a unui spaţiu bine poziţionat, astfel încât să fie uşor accesibil şi suficient de vizibil pentru clienţi, dar în acelaşi timp să nu fie nici prea costisitor. Sunt multe cheltuielile corelate cu o astfel de activitate începând de la cele cu amenajarea spaţiului, cele privind alimentarea trifazică a aparatelor de solar, până la cele cu produsele speciale de curăţare şi întreţinere a aparatelor de bronzat şi a salonului, asigurări, promovare, diverse licenţieri necesare şi cheltuielile cu personalul angajat.

Ce este bine de avut în vedere atunci când dorim să achiziţionăm un aparat de bronzat la mâna a doua?

Cea mai bună perioadă pentru achiziţionarea unui aparat de bronzat uzat este la sfârşitul sezonului.  Este recomandat să se caute încheierea unui contract de mentenanţă cu o firmă care dispune de personal specializat în acest sens. Cu cât întreţinerea aparatului de bronzat este mai bine realizată, cu atât mai mult de va prelungi durata de viaţă a acestuia. Astfel încât să nu va mai fi nevoie să ne complicăm cu reciclarea tuburilor şi lămpilor defecte. Calitatea suportului şi a personalului tehnic, în acest caz, fiind deosebit de importantă.

Achiziţia unui aparat de solar second hand este o soluţie la îndemână prin care bugetul total alocat deschiderii unui salon de bronzat este mai puţin afectat, iar astfel diferenţei de bani rămasă îi poate fi dată altă întrebuinţare. Atât timp cât ţinem cont de câteva aspecte esenţiale şi ne asigurăm că aparatul de solar achiziţionat nu presupune costuri mari de întreţinere, este în stare bună de funcţionare şi este însoţit de o garanţie şi există posibilitatea servisării sale putem investi fără probleme într-un aparat de bronzat second hand.

Exit mobile version