Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Sfaturi pentru primul salon de bronzare

Sfaturi pentru primul salon de bronzare

Unul dintre aspectele pe care cei mai noi proprietari de salon de bronzare le găsesc cel mai frustrant este să nu ştie o serie de informaţii înainte de a cumpăra aparate de bronzare şi loţiuni pentru solar. Iată cinci lucruri pe care ar trebui să le afli înainte de a cumpăra un aparat de bronzat pentru afacerea ta.

1.

Dacă este posibil, vizitează showroom-ul furnizorului de aparate de bronzare pentru a vedea produsele şi pentru a te întâlni cu oamenii! În funcţie de mărimea şi numărul saloanelor pe care le deschizi, poţi investi zeci şi chiar sute de mii de lei în echipament profesional de bronzare. Există o mulţime de solare de calitate inferioară pe piaţă, astfel că este necesar să ceri cât mai multe lămuriri legate de aparate.

2.

Nu cumpăra – investeşte! Aparatele de bronzat sunt una dintre cele mai importante investiţii pe care un salon le poate face, deoarece acestea sunt esenţiale pentru desfăşurarea activităţii. Ia în considerare potenţialul veniturilor, costurile de întreţinere, timpul de utilizare, satisfacţia clienţilor şi valoarea de revânzare. Brandurile mai puţin cunoscute au adesea un potenţial mai redus al veniturilor, costuri mai mari de întreţinere, o valoare redusă de revânzare şi un rating mai mic al satisfacţiei clienţilor.

3.

Ia în considerare finanţarea. Când doreşti să achiziţionezi cele mai bune aparate, ia în considerare finanţarea investiţiei pentru salonul de bronzare. Costul minim adăugat al cheltuielilor fixe va fi cu mult depăşit de avantajele obţinerii unui echipament de top. Şi leasingul vă permite să ai un flux de numerar mai bun: va sincroniza cheltuielile cu intrările de venituri. Multe lanţuri de saloane de bronzare cresc mai repede decât altele, deoarece folosesc fonduri pentru a-şi finanţa expansiunea. În timp ce cumpărătorii din propriul buget pot aştepta chiar şi trei ani ca să îşi justifice investiţia, cumpărătorii inteligenţi se concentrează pe deschiderea unui al treilea magazin!

4.

Verifică departamentul de service ! Multe companii îşi reduc cheltuielile generale prin faptul că nu oferă servicii după vânzare, mai ales atunci când sunt situate într-un alt oraş. Asigură-te ca ştii cine se va ocupa de service-ul aparatelor tale şi cere nume şi numere de contact. Calitatea suportului şi a personalului tehnic este extrem de importantă. La urma urmei, dacă aparatele de bronzare nu funcţionează corect în fiecare clipă, vei pierde venituri. Noi oferim service şi piese de schimb pentru aproape toate mărcile de echipamente de bronzare oriunde în România. Sună-ne dacă ţi-ai propus să muţi aparatele tale de bronzare dintr-o locaţie în alta sau dacă ţi-ai achiziţionat un nou aparat şi vrei să-l pui în funcţiune. În plus, îţi oferim garanţie pentru lucrările efectuate!

5.

Verificăţi recomandările. Nu te baza doar pe o prezentare de la un agent de vânzări. Caută părerea clienţilor, astfel încât să poţi obţine o indicaţie mai bună a modului în care aceştia au grijă de clienţi de-a lungul timpului.

 

AFACEREA SALOANE DE BRONZARE ESTE PROFITABILĂ… DACĂ ŞTII CUM S-O FACI!

Noi proiectăm şi executăm studiouri profesionale de bronzat şi susţinem activitatea zilnică a saloanelor de bronzare.

CONTACT

Exit mobile version