Logo Aparate de bronzat Ergoline

APARATE DE BRONZAT ERGOLINE – NO. 1 IN LUME!

CUNOSTINTELE CARE GHIDEAZA INDUSTRIA BRONZARII

BRAND DE RENUME MONDIAL CU TEHNOLOGII UV INOVATIVE

DESIGN-URI EXCLUSIVE SI MANOPERA EXCELENTA

FABRICARE PRECISA PENTRU VALORI RIDICATE DE VANZARE

GAMA DE APARATE DE BRONZAT ERGOLINE

GAMA VITALITY

Noul Ergoline Vitality oferă o experiență unică de bronzare cu îngrijire intensivă și eficientă a pielii. Ca rezultat al radiației infraroșii reduse, experiența de bronzare este și mai blândă și mai relaxantă decât oricând. Pentru că pielea noastră merită tot ce este mai bun!

VITALITY FUSION 50

Ergoline Vitality Fusion 50

VITALITY HYBRID 50 & 46

Ergoline Vitality Hybrid 50 & 46

VITALITY UV 50 & 46

Ergoline Vitality UV 50 & 46

GAMA PRESTIGE

Ergoline Prestige redefineşte luxul şi duce experienţa de bronzare la un nou nivel. LED-ul cu efecte de lumini hipnotizează cu jocul de culori dinamice, poate fi setat să fie în ton cu decorul salonului. Prestige este primul aparat de bronzare de pe piaţă care asigură tehnologia NFC.

PRESTIGE
FUSION
SPECTRA

Ergoline Prestige Fusion Spectra

PRESTIGE LIGHTVISION SPECTRA

Ergoline Spectra Lightvision

PRESTIGE BLUEVISION SPECTRA

Ergoline Spectra Bluevision

SPECTRA SUN ANGEL

PRESTIGE BLUEVISION

Ergoline Prestige Bluevision

PRESTIGE LIGHTVISION

Ergoline Prestige Lightvision

GAMA BALANCE

Ergoline Balance este foarte atrăgător cu tehnologia Hybrid, Vibra Shape, dimensiunile generoase şi o gamă largă de caracteristici de confort. Tehnologia hibrid dezvoltată de Ergoline foloseşte o combinaţie inteligentă de lumină solară şi Beauty Light pentru a reduce efectele secundare ale bronzării.

BALANCE 770+

Ergoline Balance 770+

BALANCE 700

Ergoline Balance 700

GAMA INSPIRATION

Ergoline Inspiration setează noi standarde în clasa mijlocie a aparatelor de bronzat. Clienţii VIP pot utiliza propriul card NFC beneficiind de setările pentru confort preferenţiale.

INSPIRATION 600

Ergoline Inspiration 600

INSPIRATION 500

Ergoline Inspiration 500

INSPIRATION 500 SLP

Ergoline Inspiration 500 SLP

GAMA PASSION

Ergoline Passion este bazată pe inovaţia conceptului optimizat şi performant, cu tuburi UV ultra-performante care asigură un bronz uniform pentru întreg corpul. Sistemul confortabil de răcorire sau opţionalul aer conditionat învăluie întregul corp într-un aer răcoritor.

PASSION 350

Ergoline Passion 350

GAMA SUNRISE

O sesiune de bronzare în Ergoline Sunrise este acum şi o sesiune de fitness în acelaşi timp. Vibra Shape le permite clienţilor să se antreneze în timp ce se bronzează, fără nici un efort. Vibraţiile ritmice ale plăcii Vibra Shape au numeroase efecte pozitive asupra sănătăţii: promovează generarea masei musculare, reduc grăsimea şi ajută la îmbunătăţirea mobilităţii fizice şi a coordonării.

SUNRISE 7200 LED

Ergoline Sunrise 7200 LED

SUNRISE 7200

Ergoline Sunrise 7200

SUNRISE 6200

Ergoline Sunrise 6200

GAMA ESSENCE

Ergoline Essence oferă o tehnologie eficientă Smart Power, în special cerințe reduse de spațiu și un raport calitate-preț excelent.
Balasturile foarte eficiente au ca rezultat un necesar de energie redus.

ESSENCE 440

Ergoline Essence 440

ERGOLINE – LIDER MONDIAL

Ergoline este numarul 1 ca furnizor pentru saloanele profesionale de bronzare si a impus standardele in industria bronzarii de zeci de ani. Cea mai cunoscuta marca pentru proprietarii si clientii saloanelor de bronzare, aparatele de bronzat Ergoline ofera o tehnologie UV inovativa, design exclusivist, manopera excelenta si valori inalte de revanzare.

Inovatia de clasa mondiala cu o performanta inteligenta, conexiune NFC, Centru de control, confort personal si LED cu efecte de lumini, toate acestea te vor uimi atat pe tine cat si pe clientii tai si iti va asigura rezultate ale bronzului neegalate intr-un confort extraordinar.

Descopera cum aceste tehnologii si inca multe altele vor da o nota aparte salonului tau oferind un bronz de neegalat din partea celui mai mare leader de pe piata si pregateste-te pentru success.

SPECTACOL DE LUMINI

Adauga o noua evidentiere salonului tau! Efecte fascinante de lumini asa cum nu ai mai vazut pana acum. Cele peste 200 de culori si efecte de lumini denota o unicitate aparte. Aceste LED-uri cu o performanta si calitate de top ofera culori impresionante. Economisirea de energie este de pana la 80% si durata de viata de pana la 30.000 de ore astfel ca face ca efectele de lumina a LED-ului sa arate chiar mai atractive. Noul LED de interior adauga deasemenea evidentieri aparatului in interior. Tunelul aparatului aprins arata foarte special, ceea ce ii va face pe clientii tai sa isi doreasca sa se bronzeze fara rezerve.

Aparate de bronzat Ergoline - LED Light
Aparate de bronzat Ergoline - NFC

Conexiunea NFC

Conexiunea NFC le permite clientilor sa isi stocheze toate setarile dorite pe un card – astfel ca aparatul de bronzare poate fi imediat ajustat la dorintele si preferintele personale ale clientilor la fiecare vizita la solar. Aceste setari pot fi ajustate chiar sa ii intampine in mod personal! Autentifica statusul VIP ca metoda perfecta pentru a spori loialitatea clientilor tai.
Ca operator, poti folosi NFC-ul ca sa poti transfera si securiza rapid toate setarile pentru un al aparat. Mai simplu de atat nu se poate!

CENTRUL DE CONTROL

Centrul de control ofera clientilor tai un nivel de confort pe care nu au mai avut ocazia sa il experimenteze pana acum deoarece seteaza toate functiile confortului intr-o clipa inainte ca sedinta de bronzare sa inceapa. Programul profesional integrat pentru setari te ajuta pe tine ca operator sa poti apela la toate detaliile si sa poti efectua toate setarile necesare. Panoul exterior de afisaj de mari dimensiuni face ca functiile sa fie mai simple si mai usor de selectat!

Control Center Ergoline
Aparate de bronzat Ergoline - Intelligent Performance

PERFORMANTA INTELIGENTA

Ergoline este liderul mondial in tehnologia UV. Conceptul performantei optimizate si ultra performanta de bronzare faciala sunt cele care au setat noi repere printre aparatele care sunt in conformitate cu noile standarde. Performanta inteligenta a tehnologiei Ergoline Prestige este total noua: datorita diferenta pozitiei tuburilor in tunelul de bronzare, se ajusteaza iesirea razelor UV pentru a asigura un bronz cu pana la 30% mai profund si mai uniform. Convinge-te si singur!

TEHNOLOGIE ECO

Balasturile electronice dinamice, Led-urile luminoase eficiente si ventilatoarele inteligente garanteaza o superba eficienta a energiei. Economiseste chiar si mai multa energie,  ajustand setarile cu tehnologia ECO pentru a reduce puterea razelor UV, micsorand lumina ambientala, dezactivand sistemul Climatronic sau incalzirea. Tu decizi cata energie doresti sa economisesti!

Aparate de bronzat Ergoline eco tech

Succesul in afacerea bronzarii solicita cunostinte precise, specifice. De aceea, este de importanta vitala sa ai un partener competent alaturi de tine.
Ergoline a trasat standardele in industria bronzarii timp de zeci de ani prin concepte de bronzare foarte avansate.
Tehnologii de vanzare innovative, design-uri state-of-the-art si procese excelente de fabricare reprezinta rezultatul unor cercetari continue si eforturi de dezvoltare.

Combinat cu service-ul de top si sprjinul Ergoline, echipamentul nostru profesional de bronzare va oferi ani de experiente de bronzare minunate.

Logo bronzare

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat Ergoline