logo MegaSun

APARATE DE BRONZAT KBL MEGASUN

Seria

megaSun seria P9S logo
megaSun P9S hybridSun

P9S hybridSun

megaSun P9S extraSun

P9S extraSun

P9S smartSun

megaSun P9S beautySun

P9S beautySun

Seria

megaSun seria P9 logo
megaSun P9 hybridSun

P9 hybridSun

P9 extraSun

P9 smartSun

P9 beautySun

Seria

magaSun K7 hybridSun

K7 hybridSun

megaSun K7 extraSun

K7 extraSun

megaSun K7 smartSun

K7 smartSun

Seria

megaSun seria 8000 alpha
megaSun 8000 alpha hybridSun

8000α hybridSun

megaSun 8000 alpha extraSun

8000α extraSun

megaSun 8000 alpha smartSun

8000α smartSun

Seria

megaSun seria 7800 alpha logo

7800α hybridSun

7800α extraSun

megaSun 7800 alpha smartSun

7800α smartSun

7800α beautySun

Seria

megaSun seria 7000 alpha logo
megaSun 7000 alpha hybridSun

7000α hybridSun

megaSun 7000 alpha extraSun

7000α extraSun

megaSun 7000 alpha smartSun

7000α smartSun

megaSun 7000 alpha beautySun

7000α beautySun

Seria

megasun seria 6000 logo
megaSun 6900 alpha deluxe

6900α deluxe

megaSun 6800 alpha smartSun

6800α smartSun

megaSun 6700 alpha

6700α

Seria

megaSun seria 5600 logo
megaSun 5600 hybridSun

5600 hybridSun

5600 extraSun

5600 smartSun

Seria

megasun seria 4800 logo
megaSun 4800 extraSun

4800 extraSun

Seria

megaSun Optima deluxe

Optima deluxe

Optima α deluxe

Seria

megasun seria Tower logo

pureEnergy 5.0

megaSun smartSun Tower

smartSun

megaSun hybridSun Tower

hybridSun

megaSun Optima Tower

Optima

Space 3000

megaSun Space 2000 Tower

Space 2000

Functii optionale KBL MEGASUN

Toate produsele KBL sunt echipate cu o gama larga de facilitati de bun simt, ca standard, care fac din fiecare sesiune de bronzare o „placere de wellness”. Puteti de asemenea sa upgradati aparatele de bronzat cu functii optionale.

Inteligent Control System
(ICS)

Sistemul de control inteligent (ICS) cu inovativul touch screen simplifică folosirea aparatelor din seria 7000 şi 8000. Utilizatorul poate să personalizeze intuitiv şi rapid sesiunea de bronzare.

smartFacials

Lumină inteligentă pentru faţă şi decolteu.

Tehnologia cu lumină inteligentă (SLT) pentru faţă şi decolteu combină lumina tuburilor UV cu lumina tuburilor de colagen într-un sitem inovativ de lămpi faciale. Acesta rezultă o piele delicată bronzată cu un aspect strălucitor. Sistemul constă în lămpi de înaltă presiune hibride cu un strat special de filtre UV care oferă un bronz perfect şi de lungă durată.

tuburi smartSunlight

Un singur tub cu patru intervale spectrale:

  1. lumina UVB dezvoltă pimenţi şi esenţialul vatamina D.
  2. lumina UVA brozează intensiv
  3. Spectrul albastru curăță pielea și asigură un ten sănătos și proaspăt.
  4. Spectrul roşu netezeşte şi stimuleză producţia de colagen

tuburi extraSunlight

Vitamina D este esenţială! Cea mai bună sursă de vitamina D este expunerea la soare.

Tuburile unice extraSunlight emit un procentaj foarte mare de radiaţii UVB care ajută la pigmentare şi producţia de vitamina D.

vibraNano

Forma de top la apasarea unui buton – in doar 10 minute si fara efort fizic. Va modelati si bronzati corpul in doar 10 minute – placa de vibratii vibraNano face toate acestea posibil. Intr-o sesiune de 10 minute muschii din abdomen, picioare si spatele inferior sunt stimulate fara a tensiona articulatiile, simuland miscarile pe care le fac oamenii prin mers. Se intensifica fluxul de sange, se amplifica arderea grasimilor din corp, se imbunatateste performanta fizica si musculatura.

Megasun VibraNano
Megasun AquaCool

aquaCool

Tehnologia AquaCool in timpul bronzarii revitalizeaza si revigoreaza corpul dumneavoastra cu un jet placut de apa. In fiecare minut, timp de 6 secunde, aquaCool revitalizeaza si va raceste pielea intru-un mod extrem de placut. Asadar, intinde-te, relaxeaza-ti corpul umezit de jetul ultrafin, bucura-te de bronzarea racoritoare!

easyCare

Mai destept decat soarele! Doar 4 masuratori asigura o bronzare adaptat pentru fiecare tip de piele invidiual. Senzorul inteligent de piele easyCare este mai inteligent decat soarele si asigura intotdeauna ca sesiunea de bronzare este adaptat pentru tipul tenului tau! Cum functioneaza? Foarte usor! Cu doar 4 masuratori, pe fata si lateralele bratelor, easyCare calculeaza dozajul razelor UV si controleaza puterea tuburilor in solar.
Megasun easyCare
MegaSun airCon

airCon

Aerul conditionat de inalta performanta dezvoltat de KBL ofera o racire delicata de la cap pana in picioare la toate gama de solarii megaSun si mon amie Collarium. In timpul intregului proces de bronzare, duzele integrate in plafonul aparatului de bronzare garanteaza o briza placuta de aer proaspat. Dece sa nu-l testezi?

Aroma

Nimic din lume nu va face clientii dvs. sa se relaxeze mai mult decat un parfum placut – doar putin perceptibil, dar totusi prezent. Functia Aroma in toate solariile KBL transforma fiecare sesiune de bronzare intr-o experienta aromatica unica. La cerere, se pot procura concentrate cu parfum „SUNRISE” sau „DAYDREAM”. Relaxati-va si bucurati-va de razele calde ale soarelui sau visati cu ochii deschisi. Optional, puteti utiliza si functia de aroma pentru a parfuma intreaga cabina.

Megasun Aroma
MegaSun Ruby-Collagen-Booster

beautyBooster

Pentru un tratament de anti-îmbătrânire se pot oţional monta tuburi speciale Ruby-Collagen booster care conţin o tehnologie revoluţionară de nivel înalt.

Numeroase LED-uri de performaţă înaltă garanteză un aspect fresh, tuburile de colagen oferă o hidratare pentru o piele extrem de senzitivă pe faţă şi decolteu. Lumina de colagen stimulează formarea de colagen în corp care crește elasticitatea pielii.

colorMotion

Fascinația culorilor! Sau, mai degrabă, nu ai avut niciodată mai multe posibilități de a oferi studioului tău o singură lovitură individuală de culoare – prin simpla atingere a unui buton pe un nou tip de telecomandă radio.

Megasun bluetooth optional

Bluetooth

Munca. Timp liber. Bucura-te de muzica. De ce sa nu te relaxezi si in timpul bronzarii cu playlist-ul de pe telefonul tau? Nu este posibil? Va fi! Cu KBL Megasun este posibil! Optional, toate solariile KBL megaSun si Collarium pot fi dotate cu tehnologia Bluetooth, prin care puteti reda playlist-ul de pe smartfone-ul dumneavostra. Dupa simpla activare a Bluetooth-ului pe smartfone, fiecare client va putea sa se bucure de bronzare cu muzica propie.

Soundsystem

Sa cante muzica! Sistemul audio de neegalat in toate solariile megaSun si mon amie Collarium fac din sedinta de bronzare o experienta muzicala perfecta. MP3 player-ul integrat va permite sa ascultati muzica ta preferata – de relaxare sau rock, muzica clasica sau de petrecere.
MegSun Soundsystem
Logo bronzare

expertul tau in bronzare

SUN TECH este reprezentant oficial in Romania al echipamentelor: aparate de bronzat KBL MegaSun