Investitia ce se amortizeaza
cel mai rapid

Te ajutam sa alegi exact acele aparate reconditionate
care se potrivesc perfect necesitatilor tale!

Suna-ne:
Vanzari & Service (cereri de oferte si probleme tehnice): +40 (723) 668-666
Birou (probleme fiscale/reclamatii): +40 (720) 100-120

Aparate de bronzat
Second Hand & Reconditionate

PRELUAM IN SISTEM BUY-BACK SOLARII ORIZONTALE SI VERTICALE

Daca esti interesat sa achizitionezi aparate de bronzat Second Hand sau reconditionate, orizontale si verticale, contacteaza-ne deoarece avem un stoc in permanenta schimbare cu echipamente de bronzat la mana a doua care ar putea sa-ti trezeasca interesul.

Garantie

Cand vindem solarii second hand acestea au inspectia tehnica facuta, sunt curatate,  reinnoite, au lampile schimbate, deasemenea acestea beneficiaza de GARANTIE. Acest lucru este ceva ce nu vei primi atunci cand cumperi de la un vanzator de pe un site de licitatii (OLX.ro, TOCMAI.ro, …).

Aparate de bronzat Second Hand

Sisteme de urmarire a minutelor

La cerere instalam sisteme de contorizare ale orelor de functionare, gen automate de pornire cu fise/jetoane sau chiar software special instalat pe un calculator.

Tranzactii convenabile

Daca ai un solar orizontal sau vertical de vanzare, contacteaza-ne si permite-ne sa-ti dam un sfat cum sa il vinzi. Poate il vom achizitiona chiar noi pentru o tranzactie rapida si convenabila.

 • Aparate SH

  Vindem si cumparam aparate de bronzare Second Hand si reconditionate.

 • Negociem

  Negociem cu voi si pentru voi un pret corect pentru aparatele de bronzat pe care doriti sa le vindeti sau sa le cumparati.

 • Tuburi UV noi

  Toate aparatele de bronzare vandute de SUN TECH au tuburile UV noi schimbate. La cerere acestea pot fi de puteri si tipuri diferite.

 • Contoare

  Evidenta minutelor folosite precum si evidenta incasarilor este vitala in afacerea bronzare. Noi va dotam aparatele SH cu automate de pornire cu buton sau jetoane.

 • BuyBack solarii

  Preluam in sistem BuyBack aparatele voastre si va oferim alte modele de solarii orizontale si verticale noi sau reconditionate.

 • Livrare si punere in functiune

  Prin mijloacele de transport de marfa proprii, livram aparatele de bronzat reconditionate achizitionate de voi. Instalam si punem in functiune echipamentele livrate.

 • Garantie

  Toate aparatele de bronzat vandute de SUN TECH au garantie de minim 6 luni. Deasemenea si postgarantie la cerere.

OFERIM SERVICE
APARATE DE BRONZAT!

logo aparate sh