Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Ghid de cumparare a unui aparat de bronzare

Ghid de cumparare a unui aparat de bronzare

Dacă te gândeşti să achiziţionezi un aparat de bronzare, ia în considerare câteva lucruri:

Mai jos, găseşti răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele. Odată ce identifici soluţia perfectă de bronzare, viziteaza selecţia noastră de aparate de bronzare şi cere o ofertă cu încredere, ştiind că îţi vom garanta satisfacţia la preţuri rezonabile.

Care sunt opţiunile?

Când vine vorba de alegerea unui aparat de bronzare, primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este necesitatea ta reală. Acest lucru se reduce la cunoaşterea răspunsurilor la câteva întrebări inainte de a cumpăra impulsiv un solar care poate nu va fi cel mai bun pentru situaţia ta particulară.

Iată câteva întrebări:

Câţi oameni vor folosi aparatul de bronzare?

Numărul de persoane care vor folosi aparatul de bronzare este un aspect foarte important. În cazul în care vor exista mai mulţi oameni care folosesc zilnic aparatul de bronzat, un solar comercial va fi mult mai eficient decât un aparat de bronzare pentru acasă.

Aparate de bronzare comerciale

După cum sugerează şi numele, un aparat de bronzare comercial este construit pentru a fi folosit într-un salon de bronzare, dar mulţi oameni le folosesc şi acasă.

Datorită naturii aglomerate a unui salon de bronzare, solarele comerciale trebuie să reziste la tipul de mediu în care sunt în permanenta în uz, client după client. Ele sunt mai grele, cu o putere mai mare şi de obicei generează mai multă căldură deoarece conţin mai multe tuburi UV.

În mod obişnuit, ele sunt prea puternice şi voluminoase pentru bronzarea la domiciliu, unde ai nevoie de aparatul de bronzare, maximum 20 de minute (ţine cont că este timpul maxim pe care îl poţi petrece în aparatul de bronzare pentru a minimiza riscurile pentru sănătate) o dată la două – trei zile.

Forţa şi durabilitatea

Indiferent dacă deschizi un nou salon de bronzare sau îţi remodelezi salonul şi vrei să îţi modernizezi echipamentul şi să le oferi clienţilor tăi o experienţă superioară de bronzare, sigur vei dori să alegi cele mai bune aparate de bronzare.
Un solar trebuie să fie suficient de puternic pentru a rezista la utilizarea continuă şi repetată pe tot parcursul zilei. Dacă salonul este deschis între orele 9:00 şi 20:00, care sunt orele de lucru tipice pentru un salon de bronzare, adică 11 ore pe zi, vei avea nevoie de aparate de bronzat perfomante.

Vei supune suprafeţele acrilice ale aparatelor de bronzare, la diferite greutăţi şi forme de corp, la diferite creme şi loţiuni de bronzare, la curăţările obişnuite cu dezinfectanţi după fiecare sesiune de bronzare.

Acest lucru înseamnă foarte multă uzură şi din acest motiv, trebuie să te asiguri că investeşti banii în aparate de bronzare solide, durabile, construite din cele mai rezistente materiale.

Eficienţa energetică

Solarele consumă multă energie electrică. Problema cu încercarea de a economisi energia într-un salon de bronzare este că tuburile eficiente energetic nu vor funcţiona în aparatele de bronzare. Motivul este simplu: tuburile normale nu emit raze UV, iar dacă ţi-ai făcut temele, ştii că razele UV sunt razele soarelui care declanşează bronzarea pielii. Fără ele, aparatul de bronzare este, în principiu, o lampă de birou.
Dar există totuşi câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a reduce cât mai mult consumul de energie electrică.

Este ideal să cumperi de la bun început un aparat de bronzare eficient din punct de vedere energetic, care utilizează un număr mai mic de tuburi, menţinând în acelaşi timp puterea necesară pentru a da un bronz frumos, profund, de fiecare dată.

O altă soluţie pentru a scădea costurile de energie, este să înlocuieşti balastul magnetic din toate aparatele de bronzare cu un balast electronic. Ca să vorbim în termeni tehnici, un balast este mecanismul care controlează cantitatea de electricitate care trece din sursă la corpul de iluminat, în acest caz, tuburile UV din aparatul tău. Din cauza modului în care este construit, un balast electronic economiseşte mai multă energie decât cu un balast magnetic. Aşadar, ar fi o idee bună să îţi modernizezi aparatele de bronzare pentru a te asigura că ai tehnologia cea mai eficientă din punct de vedere energetic. Clienţii tăi vor obţine în continuare aceeaşi calitate a bronzului pe care deja o cunosc.

Aparate de bronzare pentru acasă

Anumite aparate de bronzare sunt construite doar pentru utilizarea acasă. Ele sunt suficient de usoare pentru a fi deplasate prin casă fără greutate. Acestea au de obicei mai puţine tuburi UV decât aparatele de bronzare comerciale, dar oferă suficientă energie pentru ca tu să obţii acel bronz intens pe care ţi-l doreşti, în confortul propriei case.

Vezi modele de aparate de bronzare.

 

Tipuri de tuburi UV

Numărul de tuburi UV  pe care le are un aparat de bronzare şi tipul acestora, joacă un rol important în eficienţa unui solar. De asemenea, acestea influenţează şi factura de electricitate – mai ales dacă aparatul de bronzat este utilizat de mai mulţi oameni în fiecare zi.

Numărul de tuburi UV nu este singurul considerent. Tipul de tuburi şi razele pe care le produc, fac diferenţa. Există câteva tuburi UV care se dovedesc a fi nu numai mai eficiente, dar şi mai sigure decât altele.

Terapia cu RVL (lumina vizibilă roşie), cunoscută şi sub denumirea de „fototerapie”, a fost întrodusă acum mai bine de 25 de ani şi este utilizată de dermatologi pentru a încetini procesul natural de îmbătrânire a celulelor pielii. Tuburile RVL împreună cu tuburile clasice UV, îţi oferă o experienţă de bronzare care susţine vindecarea celulelor pielii atunci când te bronzezi.

Siguranţa aparatului de bronzare

În cele mai multe cazuri, solarul reprezintă o alternativă mai sigură la bronzarea la soare, deoarece cantitatea de raze UV este controlată şi emisă constant.

Protecţie pentru ochi

Ochelarii de protecţie nu trebuie să lipsească dacă foloseşti un aparat de bronzare. Regulile impun ca saloanele de bronzat să pună la dispoziţie în mod gratuit, ochelari de protecţie pentru clienţii lor şi să se asigure că aceştia îi utilizează.

Poţi alege un model standard, cu bandă elastică, dar majoritatea clienţilor nu agrează liniile de bronzare care pot aparea. Există diverse modele şi dimensiuni de ochelari de protecţie, de unică folosinţă sau individuali.

 

Timpul optim de bronzare

Fiecare tip de aparat de bronzare conţine instrucţiuni pentru timpul maxim al unei sesiuni de bronzare, în funcţie de numărul şi tipul de tuburi UV utilizate.

 

Loţiuni de bronzare

Pentru rezultate optime de bronzare la solar, sunt recomandate loţiunile de bronzare special create pentru utilizarea în aparatele de bronzare.

Regula nr. 1 privind loţiunile de bronzare şi cel mai important lucru de reţinut este: loţiunile şi uleiurile cu factor de protecţie pentru bronzarea la soare, NU sunt la fel cu loţiunile pentru solar.

Loţiunile de bronzat cu factor de protecţie nu funcţionează în aparatul de bronzare pentru un motiv simplu: atmosfera din interiorul solarului este foarte controlată. Factorul de protecţie din loţiunile de bronzare în aer liber, intervine în calea bronzului deoarece rolul acestora este să protejeze pielea de soare în perioadele de expunere lungă.

Loţiunile pentru bronzarea la solar funcţionează complet diferit într-un mediu complet diferit şi controlat. Loţiunile de bronzat în interior stimulează şi îmbunătăţesc modul în care pielea se bronzează. Expunerea la soare sau la lumina UV din aparatul de bronzare, tinde să usuce pielea, tocmai de aceea, o loţiune de bronzat va bloca umezeala în interiorul pielii, impiedicând-o să se usuce. Astfel, procesul natural de bronzare va fi mai intens, mai profund şi mai durabil.

Ce loţiuni de bronzare să alegi

Dacă deschizi un salon de bronzare, ar trebui sa experimentezi cât mai multe loţiuni pentru a le oferi clienţilor tăi o gamă variată şi sfaturi pertinente. Îţi recomandăm să oferi loţiuni de bronzare de cea mai bună calitate în salonul tău de bronzat, din câteva motive simple. În primul rând, o loţiune de calitate superioară înseamnă satisfacţia clienţilor tăi. În al doilea rând, furnizarea de produse de calitate vorbeşte mult despre tine şi despre calitatea serviciilor pe care le furnizezi. În al treilea rând, grija în alegerea produselor înseamnă că tu controlezi exact ce produse sunt folosite în salon.

 

După cum ai putut observa, sunt o mulţime de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea unui aparat de bronzare, a loţiunilor pentru bronzare sau a unor piese de schimb, trebuie doar să ne contactezi şi cu siguranţă vom găsi soluţia optimă pentru tine.

 

Exit mobile version