Telefon: +40 (720) 100 120      WebShop
Site icon Bronzare.ro

Idei pentru inaugurarea unui salon de bronzare

Idei pentru inaugurarea unui salon de bronzare

Majoritatea afacerilor care au eşuat în primii doi ani au avut un lucru în comun: nu au oferit publicului o inaugurare pe măsură. Găzduirea unei deschideri mari, are efectul de a îndemna clienţii să intre şi să achiziţioneze produse sau servicii.

Atracţia

Foloseşte un element mare, ca să fi observat! Închiriază un balon gigant sau o gorilă de plajă gonflabilă. Balonul are scopul de a atrage atenţia trecătorilor. Aşează baloane şi elemente de decor în exteriorul salonului, inclusiv la ferestre şi pe uşă. Oferă-le tuturor curioşilor un tur gratuit al salonului de bronzare.

Doi în unu

Oferta prinde foarte bine în rândul tinerilor, mai ales dacă sunt insoţiţi de prieteni. Când prietenii sau cuplurile vor cumpăra un pachet de bronzare în ziua inaugurării, oferă-le unul gratuit. Mai mult ca sigur, ei vor împărţi costul pachetului între ei. Acesta este un mod inventiv de a încuraja oamenii să îţi viziteze salonul de bronzare şi să cheltuiască bani.

Colaborează cu vecini tăi

Dacă salonul tău se află într-un mall, vorbeşte cu ceilalţi comercianţi şi implică-i în promovarea afacerii tale. Cere-le permisiunea să aşezi postere şi carduri cadou în magazinele lor.

Poţi face o vânzare încucişată, de exemplu: oferă-le clienţilor serviciului de curăţare chimică, o spălare gratuită a unei cămăşi, atunci când achiziţionează un abonament în salonul tău de bronzare. Acest lucru îi ajută şi pe vecinii tăi, incurajând întoarcerea clienţilor, atât la tine cât şi la ei.

Turul inaugural

Oferă-le vizitatorilor un tur al salonului. Programează-le la fiecare 15 minute. Povesteşte-le despre aparatele de bronzare din salon, despre beneficiile bronzării, diferitele pachete de bronzare, loţiuni sau alte servicii pe care le oferi. Le poţi oferi vizitatorilor un card cu o şedinţă gratuită de bronzare atunci când achiziţionează un pachet în ziua deschiderii.

O zi de bronzare gratuită

Pregăteşte-te să îţi umpli salonul cu zeci de potenţiali clienţi noi. Stabileşte o zi de bronzare gratuită pentru fiecare vizitator, care poate fi chiar în ziua inaugurării sau în altă zi a lunii. Pe tot parcursul zilei, promovează diferitele servicii şi pachete de bronzare celor care profită de oferta gratuită.

Tematica

Invită publicul la o petrecere tematică de inaugurare a salonului de bronzare. Găzduieşte o petrecere cu costume de plajă şi incurajaţi-i pe oaspeţi să vină şi să se distreze, chiar dacă te afli în mijlocul iernii. Serveşte aperitive mici, cu tentă exotică, fructe şi brânzeturi la care poţi adăuga decoruri din umbreluţe sau elemente de vară. Organizează şi un concurs, de exemplu: pentru cel mai palid corp din salon, sau poate pentru cel mai bronzat. Câştigătorii vor primi un pachet gratuit de bronzare, produse sau servicii.

Iată doar câteva idei, care sigur te vor ajuta să ai o inagurare răsunătoare a salonului de bronzare.  Totul ţine doar de tine şi de cât de mult doreşti ca afacerea ta să fie una de succes.

Citeşte şi alte trucuri pentru promovarea salonului de bronzare AICI.

Exit mobile version