Avantajele bronzarii la solar
Avantajele bronzarii la solar
Avantajele bronzarii la solar
Este timpul sa afli cum sa obtii bronzul perfect in schimbul unui disconfort minim.
Dupa cum stii, bronzul perfect se obtine dupa ore de stat la soare. Desigur, acest lucru nu le deranjeaza pe unele persoane, insa altora li se pare inconfortabil, iar pentru acelea exista modalitati de a face bronzarea mai placuta.
SOLARIILE
Majoritatea oamenilor prefera sa se bronzeze la solar. Acestea sunt intr-adevar o modalitate avantajoasa de a te bronza in special daca vrei sa ai o piele aurie intregul an. Insa, daca nu ai mai fost la solar pana acum, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii.
Inainte sa intri in solar, verifica unde sunt si ce fac toate butoanele. Un angajat al salonului ar trebui sa iti poata oferi ajutorul in privinta aceasta. Solarul este echipat cu butoane care pot fi apasate in timpul bronzarii. Astfel, poti mari viteza ventilatorului, da mai incet muzica si controla setarile pentru lampile faciale.
Cand intri in solar, stai cu mainile pe langa corp sau deasupra capului. Pozitia in care stai depinde de cat de intens vrei ca bronzul sa fie in zona axiala sau pe laterale. De asemenea, daca stai cu picioarele ridicate, fundul ti se va bronza mai bine.
Totusi, nu toate solarele sunt la fel. De exemplu, tuburile unora dintre solare sunt diferite de ale altora. Daca tuburile sunt noi, acestea bronzeaza mai repede. In plus, unele solare au tuburi mult mai puternice si iti pot da un bronz mai intens si mai indelungat. Altele au tuburi spiralate chiar mai puternice decat celelalte, care dau o nuanta uniforma, chiar si in zona dificila a bikinilor.
Mai exista un tip de solar care poate fi considerat neortodox de unii: solarul vertical. Acest design are la baza conceptul ca te bronzezi mai bine si mai uniform din pozitia verticala. In parte pentru ca multe persoane insista ca, indiferent de ceea ce incearca, se aleg cu dungi albe de-a lungul corpului la solarul orizontal. Totusi, pentru ca solarul vertical sa fie eficient, trebuie sa tii mainile deasupra capului jumatate din timpul de bronzare. Nu uita, insa, sa lasi bratele jos daca nu vrei sa ramai cu pete albe pe umeri.
Daca vrei sa eviti aparitia dungilor albe in zona axiala, este bine sa indepartezi deodorantul inainte de bronzare. Deodorantele contin factor SPF care impiedica procesul de bronzare. Solarele verticale sunt ideale pentru un bronz uniform al fundului. Pur si simplu stai cu picioarele usor indepartate.
Inainte de a intra in solar este important, totusi, sa discuti procedurile cu personalul salonului. Durata de timp pe care o petreci in solar depinde in mare parte de tipul tau de piele. Unuii oamenii au ideea preconceputa ca, daca pigmentul pielii se schimba, inseamna ca s-au ars, nu ca s-au bronzat. Insa, indiferent de situatie, nu merge la solar pana cand pielea nu s-a vindecat.
Urmăritori & Pingbacks
[…] ale soarelui mentinand in acelasi timp un bronz frumos si sanatos. Cu siguranta, poti merge la solar pentru a mentine rutina de bronzare atat timp cat nu […]
Comentariile sunt închise.