Cea mai avantajoasă bronzare: bronzarea în salon!
Istoria bronzării a început undeva în anul 1890, când fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a inventat lampa cu arc de carbon, a cărui lumină trece printr-un set de lentile și filtre și emite raze ultraviolete. Lampa, numită și lampa lui Finsen a fost dezvoltată în scop terapeutic pentru a trata boli de piele foarte grave, ca de exemplu lupusul și psoriazisul. Mai târziu, prin anii 1920 a început să fie folosită și în alte scopuri, tot terapeutice. Abia în anul 1977 a fost inaugurat primul salon de bronzare la Berlin, iar de aici s-a răspândit în Europa apoi în America de Nord și cu aceasta și-a luat startul folosirea luminii ultraviolete în scopuri cosmetice.
Asta doar ca să vă faceți o idee despre originile bronzatului artificial.
Acest articol își propune să vă prezinte câteva aspecte despre paturile de bronzare, punând în antiteză două direcții și anume paturile din saloane și paturile de bronzare private. Da, există și paturi de bronzare care se pot achiziționa pentru folosire privată, acasă.
Modelele comerciale sunt acelea care le puteți vedea în majoritatea saloanelor de bronzare. Acestea sunt mari și sunt concepute pentru a primi oameni de toate înălțimile, formele și dimensiunile. Cele mai multe dintre acestea oferă caracteristici tehnologice avansate! Paturile comerciale de bronzare sunt robuste pentru a face față traficului de clienți din salon, și sunt o modalitate foarte bună de a obține un bronz în doar câteva minute.
Modelele de paturi de bronzare private sunt concepute pentru a oferi o bronzare fără a trebui să împărțiți patul cu alți străini. Acestea sunt mult mai finuțe, ca aspect, tocmai pentru a intra cu ușurință în încăperile mult mai mici ale unei locuințe. Paturile sunt concepute pentru o utilizare mai scăzută, deci sunt de o performanță mai slabă decât cele din salon, având în vedere că acestea sunt folosite mult mai rar și de mult mai puține persoane.
Dacă ar fi să menționăm diferențele, una dintre cele mai evidente diferențe ar fi uzanța acestora: în timp ce, cele din salon sunt concepute a fi folosite de mai multe ori pe săptămână, cele private pot fi folosite doar de câteva ori pe săptămână. Aceasta însemnă că, acestea au puteri diferite, am putea spune că cele de la salon sunt mai indicate pentru faptul că riscul de arsuri este mai mic, iar bronzul care se obține pe durata a mai multor sesiuni de bronzare este de o viață mai lungă.
În ceea ce privește consumul de energie, desigur aparatele din salon fiind mai mari și mai performante și consumul de energie este pe măsură. Cele private au un consum de energie mut mai prietenos cu buzunarele.
Accesibilitatea acestor paturi constă în faptul că cele comerciale, din salon, pot găzdui orice înălțime, greutate sau formă, pe când cele private sunt concepute pe un anumit tip de corp, deci o singură dimensiune ceea ce îl face destul de inaccesibil din acest punct de vedere.
În concluzie, întotdeauna există avantaje și dezavantaje, trebuie să cântărim bine dacă merită investiția, destul de mare, apoi trebuie să vedem dacă există destul spațiu în incinta locuinței pentru a amplasa un astfel de pat. În contradictoriu, patul de bronzare din salon are avantajul că nu trebuie să ne ocupăm de întreținut, de mentenanță, de plata facturii de electricitate J, nu ne ocupă spațiul din casă, nu trebuie să procurăm soluții de îngrijire a acestuia, toate acestea și multe altele ar fi beneficiile oferite de saloanele de bronzare. Mai mult, un salon ne oferă o atmosferă specială și o modalitate de a socializa, de a ne face noi prieteni.
În continuare o să scriu despre diferitele tipuri de paturi de bronzare din saloane, pentru a vă oferi informații privind alegerea unuia sau altuia dintre aceste paturi. Astfel, vă voi prezenta tre paturi de bronzare de top.
Voi începe să vă prezint succint paturile de bronzare Ergoline a căror slogan este: relaxare pură, bronz natural și o îngrijire eficientă a pielii. Pentru că pielea ta merită tot ce este mai bun! Cred că sloganul lor cam spune totul despre această linie de paturi, ceea ce este foarte nou și exclusiv la ei este că faptul că au introdus un sistem de ventilație a aerului, în timpul sesiunii de bronzat, prin care, prin intermediul UVC se purifică și aerul, pentru a oferi o senzație de siguranță și mai mare celor care îl folosesc.
A doua gamă pe care doresc să o prezint în continuare este gama Hapro cu al său Luxura. Din sloganul căruia aflăm că: prin alegerea acestei game vom experimenta combinația rezultatelor perfecte, a luxului copleșitor oferit de experiența bronzatului și îngrijirea naturală a pielii. Pentru un bronz radiant și senzația supremă de bine. Mai bine decât au spus-o chiar ei nu o pot spune nici eu, doar că pentru a evidenția ceea ce doresc ei să spună prin: rezultate perfecte, tehnic se traduce prin introducerea lămpilor cu 100 de LED-uri, ceea ce oferă și în cel mai scurt timp rezultate vizibile.
O altă gamă este KBL Megasun unde sloganul ne duce direct în Soare spunând: că Soarele este viața însăși și se axează pe o bronzare conștientă din punct de vedere al sănătății, mai mult experiența bronzării este dusă la maxim prin posibilitatea selectării funcției fitness sau a funcției de wellness.
Cele trei game de rang mondial în privința bronzării se găsesc pe site-ul bronzare.ro, de unde se pot procura, iar experții lor oferă orice informații suplimentare pe această temă. Apelați cu încredere!
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!