De ce sa alegem Australian Gold ca cea mai buna solutie de protectie solara
Când vine vorba de creme de protecție solară, găsim o gamă amețitoare de opțiuni, care mai de care mărci. În acest articol voi trata doar două mărci renumite Hawaiian Tropic și Australian Gold, două branduri de creme pentru protecție solară având la bază ca substanță activă mineralele. Ambele au fost premiate ca făcând parte din cele mai sigure și mai sănătoase creme de acest gen.
Voi compara cele două, din motiv de a te ajuta să alegi cea mai bună obține pentru pielea ta.
O femeie adevărată trebuie să se îngrijească permanent, iar în acest scop, cu siguranță are nenumărate produse cosmetice, creme pe care le folosește, dar unul dintre aceste produse nu trebuie să lipsească în nicio perioadă a anului. Este vorba desigur de crema de protecție solară.
Experții în îngrijirea pielii spun, că protecția solară este esențială în reducerea riscului de arsuri solare, a cancerului de piele și a ridurilor și trebuie inclusă în rutina zilnică pentru a ne proteja de razele solare.
O mare parte din dermatologi argumentează în favoarea protecțiilor solare cu minerale în defavoarea celor pe bază chimică.
Dar ce este o protecție solară chimică? Și de ce ar fi mai bună o protecție solară minerală?
Pentru a înțelege mai bine de ce să alegeți una sau cealaltă dintre tehnologii, voi aduce în continuare niște explicații care să vă ajute să faceți diferența.
În primul rând, indiferent de tipul de protecție solară la care apelați, experții recomandă utilizarea unui ecran solar cu spectru larg pentru a proteja pielea de razele ultraviolete (UV) ale soarelui!
Există două tipuri de raze ultraviolete dăunătoare:
- razele UVA care accelerează semnele îmbătrânirii
- razele UVB care pot provoca arsuri solare și pot produce cancer de piele
Expunerea la ambele poate fi dăunătoare în diferite moduri. Cea mai mare diferență între produsele de protecție solară minerală și chimică este modul în care acestea vă protejează. Ambele tipuri de SPF s-au dovedit a fi sigure și eficiente în reducerea daunelor solare și a cancerului de piele, pe termen scurt și lung, dar:
- protecția solară minerală, conține fie oxid de zinc, fie dioxid de titan, rareori ambele, care rămân pe suprafața pielii și ajută la protejarea fizică a acesteia formând un fel de film de protecție
- protecția solară chimică conține de obicei o combinație de până la șase substanțe chimice: oxibenzonă, avobenzonă, octizie, octocrililină și homosalat. Aceste produse absorb razele UV, printr-o reacție chimică, care apoi transformă razele UV în căldură, în cele din urmă, această căldură este eliberată din piele
Spre deosebire de produsele chimice, produsele minerale sunt în mod natural cu spectru larg, ceea ce înseamnă că oferă protecție atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB, indiferent de marca pentru care optați.
Produsele de protecție solară minerală oferă protecție imediată, nu este nevoie a fi aplicate în avans, în schimb, pentru că rămân pe suprafața pielii, se pot da jos prin frecare, transpirare, sau prin clătire, acestea durează mai mult în lumina directă a soarelui, ceea ce înseamnă că necesită o reaplicare mai frecventă în comparație cu produsele chimice.
Acum că înțelegem partea științifică a lucrurilor putem trece la compararea celor două creme de protecție solară de care vorbeam la început, și aș începe prin prezentarea gamei de oferte, în ambele cazuri.
Australian Gold oferă o serie de produse incredibil de populare, cu toate acestea, din tot acest buchet cea mai bine vândută loțiune de protecție solară este Moisture Max. A devenit populară pentru formula sa ușoară, rezistentă la apă, fără a lăsa acea senzație de unsuros pe piele și este disponibilă într-o gamă largă de SPF-uri.
Hawaiian Tropic oferă în mod similar o gamă incredibilă de produse. La ei, loțiunea Hawaiian Tropic Sheer Touch Ultra Radiance este una dintre cele mai populare.
Similitudini:
- protecție UVA / UVB cu spectru larg, dovedit clinic
- rezistență la apă și transpirație timp de până la 80 de minute
- ambele oferă o senzație ușoară, non-grasă
- ambele sunt lipsite de oxibenzonă și octinoxat
- ambele conțin, vitamina C și vitamina E
Practic, ambele produse conțin, de fapt, aceleași ingrediente active pentru protecția solară, variind doar ușor în concentrație.
Acestea încep să difere la lista lor de ingrediente inactive. Hawaiian Tropic Sheer Touch Ultra Radiance conține mai multe plante de inspirație insulară, cum ar fi papaya, mango, fructul pasiunii, plumeria, guava, unt de Shea și aloe pentru parfumul iconic al Hawaiian Tropic, precum și pentru beneficiile relaxante, hidratante și hrănitoare ale acestora.
Australian Gold Moisture Max se mândrește, în schimb, cu o listă de ingrediente, în mod similar, inspirate de natură, și anume: prune kakadu tipic australiene, extract de ceai verde, aloe vera, ulei de arbore de ceai, unt de cacao, ulei din semințe de floarea soarelui și ulei de măsline. Toate acestea oferă proprietăți puternice de calmare a pielii, funcționează ca antioxidante și hrănesc pielea. De asemenea, au semnătura parfumului CocoaDreams.
Există extrem de multe similitudini între cele două, și cum ambele sunt, aproximativ, la același preț este greu să găsești aspecte negative la ele, făcând dificilă și separarea celor două.
În schimb, putem să facem o statistică, în baza review-urilor. În urma recenziilor oferite de clienți, online: se pare că, clienții tind să prefere Australian Gold pentru parfumul minunat ale acestuia, protecția oferită de aceasta și calitatea pe care o oferă, în timp ce clienții Hawaiian Tropic râvnesc cu privire la nivelul de hidratare oferit de acesta, și textura sa.
Oricare ar fi varianta pe care o alegeți, va fi varianta bună, deoarece important este să folosiți, în mod regulat, creme de protecție solară.
Noi, la Bronzare.ro, recomandăm Australian Gold în baza experienței noastre ca salon de bronzare și în baza prezenței acestei game pe piața mondială ca una dintre liderele acestei game de creme. Așadar, vă invităm să aruncați o privire la toată gama noastră de produse la https://bronzare.ro/crema-solar/. Apelați cu încredere!
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!